Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hóemberek világnapja

A sepsiszentgyörgyi Magyar Kulturális Intézet és a Vadon Közhasznú Egyesület közösen kreatív pályázatot hirdet 3–14 éves gyerekek számára Hová tűntek a Hóemberek? címmel.

Lehet pályázni rajzzal, festménnyel, bármilyen technikával készített alkotással vagy fotóval, az idén vagy az előző évben készített hóemberekről. Rajzok és más alkotások esetében az elfogadott munkák mérete: A3 és A4, képeknél jpg. formátum és legkevesebb 2,5 MB szükséges. Egy pályázó több munkát is beküldhet.

„Az idei tél sem volt elég kegyes hozzánk, nem sok hó hullott környezetünkben, de ettől függetlenül nem szeretnénk megfeledkezni barátunkról, a Hóemberről. Arra lennénk kíváncsiak, mit gondoltok, hol vannak most, mit csinálnak, miért jönnek ilyen későn a mi vidékeinkre?” – olvasható a felhívásban.
Külön értékelik a 3–7. és a 8–14. évesektől beérkező munkákat. A legjobb alkotások beküldőit 400, 300 és 200 lej értékű kreatív eszközökkel díjazzák. Beküldési határidő: február 15. A pályamunkákat a következő e-mail-címre várják: snowman.vadon@gmail.com.

Hirdetés
Hirdetés

Az alkotások beküldésekor fel kell tüntetni az e-mailben a pályázó nevét, életkorát, lakcímét és telefonszámát! A díjazásra kiválasztott munkákat a pályázóktól eredeti formában is bekérik (a fotók kivételével). A felhívással kapcsolatosan a snowman.vadon@gmail.com e-mail-címen vagy a 0720.000.707-es és a 0736.338.826-os telefonszámokon lehet érdeklődni.

A díjazás február 26-án 16.30-kor lesz megtartva.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük