Felhívás!

Bárány

Bárány Életmód

Advent negyedik vasárnapján négy gyertya ég a koszorún, ami igen előnyös, ha ugyancsak aznap van a téli napforduló is. Ahogyan az év leghamarabb beköszöntő estjét, és leghosszabb éjszakáját bevilágítja a gyertyaláng, ugyanúgy világítsa és töltse be lelkünket az ünnep fénye!

Merjünk és akarjunk magunkra is gondolni, ezúttal ne csak csuklóig merüljünk a habos vízbe, hanem testileg és szellemileg is, átgondolván, hogy mit is sikerült megvalósítanunk ebben az évben, és ez megelégedésünkre szolgál-e?! Ha emiatt egy tepsivel kevesebb sütemény kerül az ünnepi asztalra, az is csak a javunkat szolgálja, zsírpárna formájában nem a derekunkra rakódik, így máris megkímélhetjük magunkat extra tornamutatványok elvégzésétől. A mindennapos mozgásról azért ne feledkezzünk meg!

Az ünnep jegyében nálunk ma sült bárány került az asztalra, mely egy véletlen folytán most bukkant fel a fagyasztó bugyraiból. Meglátni, és a sütőbe tolni egy pillanat műve volt, akárcsak elfogyasztása. Került rá só, bors, szerecsendió, zsírral kenegettem és locsolgattam, melléje zöldségeket szórtam. Ekképpen elkészülvén, családom körében zajos sikert ért el, melyet sokkal gyakrabban elviselnék, de sajna a bárányok nálunkfelé is annyira gyorsan nőnek, hogy igen nehéz időben reájuk bukkanni.

SzakÁ(rus) Cs(illa)

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. december 27., 8:58
    ÉRTÉKELÉS: -1

    Érdekes…nálunk is az volt,mert Húsvétkor elteltünk a fél bárány egyik felével…most evő száj is került mellé….hát mesés volt megtöltve is….