Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Újabb hokimeccsek

Csütörtökön és pénteken újabb jégkorongmérkőzéseknek ad otthont a Steaua Rangers ideiglenes otthonául szolgáló kézdivásárhelyi műjégpálya. A fővárosi klub a megszokott időben, azaz 18 óra 30 perctől az országos pontvadászatban remekül menetelő Galaci CSM-t látja vendégül. A belépő 10 lejbe kerül, 14 éven aluliaknak ingyenes. Pénteken 16–17.30 óra között lesz közönségkorcsolyázás, míg szombaton és vasárnap 11, 17 és 20 órától lehet igénybe venni ezt a szolgáltatást.

Kolozsváré a kupa

A sepsiszentgyörgyi Kuti Nándort is soraiban tudó Kolozsvári U-BT együttese hétfőn megnyerte a férfi kosárlabda Román-kupát. A hazai kosárlabdában legnagyobb anyagi támogatással és legerősebb játékoskerettel rendelkező kolozsvári klub hazai közönség előtt hódította el a serleget – az utóbbi öt évben a negyediket –, miután a hétfő esti döntőben 68–61 arányban legyűrte a bajnoki címvédő Nagyváradi VSK-t. A kincses városbeliek múlt héten továbbjutottak az Európa-kupa legjobb nyolc csapata közé, ahol a német Medi Bayreuth csapatával találkoznak, a párharc első mérkőzését március 4-én Kolozsváron, a visszavágót egy héttel később Németországban rendezik. A hazai kosárlabda-szezon végén nagy valószínűséggel Kolozsvár és Nagyvárad küzd meg a bajnoki cím megszerzéséért, a két együttes jelenleg az első két helyen áll a Nemzeti Liga középszakaszának felsőházában.

A második győzelem

Második mérkőzését nyerte meg a Cipruson edzőtáborozó FK Csíkszereda labdarúgócsapata, Valentin Suciu legénysége hétfőn délután Bajkó Barna és Pál Kristóf góljaival 2–0-ra győzött az Aradíppu ellen. A csíkiak korábban 4–1-es vereséget szenvedtek a lengyel Górnik Zabrze-től, 1–1-es döntetlent értek el a szerbiai Szuperliga negyedik helyén álló Belgrádi FK Čukarički ellen, 1–0-ra nyertek a ciprusi másodosztályban szerepelő Digenis Akritas Morphou FC ellen, és 0–0-t játszottak a lett élvonal ezüstérmese, az FK Rigas Futbola Skola ellen. A tervek szerint csütörtökön újabb edzőmeccset játszanak, mégpedig az Árisz Saloníki-val. A II. liga tavaszi idénye február 22-én kezdődik, amikor a listavezető Aradi UT látogat Csíkszeredába.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük