Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

„Segíts, hogy segíthessünk!”

„Segíts, hogy segíthessünk!” Kultúra

Mága Zoltán hegedűművész ismét Erdélyben örömmuzsikál. A 100 templomi jótékonysági koncertsorozat részeként 11 városban csendül fel a hegedűszó, köztük Kovásznán és Kézdivásárhelyen is. Minden településen a beérkezett adományokat, felajánlásokat nemes célra fordítják.

Ájgel Ágnes, a program helyi szervezője mindenkit arra biztat, hogy szakítsanak két órát az esti programjukból, és vegyenek részt a koncerteken, melyek két nemes célt is szolgálnak. „Az eseményeken begyűlt összegekből egy 33 éves, kovásznai fiatal férfi felépülését segítjük, Kézdivásárhelyen pedig hozzájárulunk egy olyan központ létrehozásához, amely segítségnyújtást biztosít a nehéz helyzetben élőknek. Jöjjenek, legyen részük egy csodálatos zenei élményben, és segítsenek, hogy segíthessünk!”
A Liszt Ferenc-díjas művész zenekarával idén először Kovásznára is ellátogat. A koncertre november 4-én, hétfőn 18 órától a belvárosi református templomban kerül sor. Mága Zoltán a teljes bevételt a súlyos balesetet szenvedett helyi Khell Zsombor Attila megsegítésére, az előtte álló kezelések költségeire fordítja.

Hirdetés
Hirdetés

A 20 lej értékű támogatói szelvények a városi RMDSZ-székházban (Szabadság utca 12. szám, tel.: 0734.639.897) válthatóak hétfőtől csütörtökig 8–16 óra, pénteken 8–14 óra között.

November 5-én, kedden 20 órától a kézdivásárhelyi református templomban folytatódik a koncertsorozat. Az itt begyűlt adományokat a speciális bánásmódot igénylő felnőttek számára tervezett nappali központ létrehozására ajánlják fel. Az ugyancsak 20 lej értékű támogatói szelvényeket a helyi RMDSZ-irodában lehet megvásárolni (Apafi Mihály u. 1. szám, telefon: 0721.297.540) hétfőtől csütörtökig 8–16 óra, pénteken pedig 8–14 óra között.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük