Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Töklámpást készítenek

Töklámpást készítenek Kultúra

Október 31-én, csütörtökön töklámpás-készítő pikniket szervez a Háromszéki Férfiak Klubja. Minden érdeklődő édesapát és gyermekét szeretettel várnak 16:30-ra a fortyogói piknikkertbe.

Nem tétlenkedik a Háromszéki Férfiak Klubja. Érdekes, különleges eseményeket szerveznek apák és gyermekeik részére, amelyek teljesen nyitottak, mindig szeretettel várják a csatlakozni akaró férfiakat és gyerekeiket. Vasárnap a Bucsecs-hegységben tartottak egész napos gerinctúrát, amelyre anyukákat és nagyszülőket is meghívtak, csütörtökre azonban egy sokkal lazább, pihentetőbb programot terveznek: almasütéssel és különböző meglepetésekkel egybekötött töklámpás-készítő pikniket.

Hirdetés
Hirdetés

A szervezők arra kérik az édesapákat, vigyenek magukkal faragásra alkalmas tököt, illetve olyan kellékeket és eszközöket, amelyekkel a lámpás készül. Nem csak klubtagokat várnak az eseményre, és kislányokkal is jöhetnek az apukák, korhatár nélkül.

A klub folyamatosan szervez programokat, szándékuk és céljuk az, hogy helyi szinten minél több férfi, édesapa kövesse őket, csatlakozzon hozzájuk, ezzel jó példát mutatva Háromszéken, erősítve a kapcsolatot a szülők és gyermekeik között, illetve kialakítva egy jól működő csapatot.

Bartok Barbara

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük