Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sepsiszentgyörgyi Sportnapok

Szeptember 20–22. között rendezik meg a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok tizenharmadik kiadását. Családi programok, hőlégballon, autószimulátor, gokart, street workout, retroautó-show, sportágválasztó, jégdiszkó – többek között ilyen programok szerepelnek az év legjobb háromszéki sportrendezvényén kínálatában.

A szervezők versenyt írtak ki a 2019-es Sepsiszentgyörgyi Sportnapok kupájának megtervezésére. „Tervezd meg az idei Sportnapok kupáját – engedd szabadjára képzelőerődet, és alkoss valami újat! Nyerd el a két személyre szóló belépőt a Bálványos Spa Resortba, valamint egy 300 lejes könyvutalványt!” – áll a felhívásukban. A terv benyújtásának határideje: augusztus 10., 22 óra. Ezt követően, augusztus 11–13. között Facebookon bocsátják szavazásra a benyújtott terveket, amelyeket augusztus 14-én bírálnak el. Eredményhirdetés: augusztus 15., 12 óra. A terveket jpg., valamint vektoriális formátumban (eps., pdf., ai., cdr.) kérik elküldeni a sepsisportnapok@gmail.com címre augusztus 10-én 22 óráig.

Hirdetés
Hirdetés

A pályázatok elbírálása a következő pontozás szerint történik: design (kinézet) 25 pont, megvalósíthatóság 35 p., Facebook-szavazás 20 p., megvalósítás költsége 20 p. A sportnapok arculati elemeit szerkeszthető formátumban kérik e-mailen (sepsisportnapok@gmail.com). Minimum pontérték 80 pont. Amennyiben egyetlen pályamunka se éri el a szükséges pontszámot, a szervezők fenntartják a jogot a versenykiírás törlésére.

Ugyanakkor a szervezők felhívják azon egyesületek, testnevelő tanárok, sportszerető megyeszékhelyiek figyelmét, akik idén programot szerveznének, hogy a rendezvény Facebook-oldalán jelentkezhetnek, illetve további tájékoztatást a sepsisportnapok@gmail.com e-mail-címen kérhetnek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük