Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sarkára áll Becali

A Digi Sport televízió egyik stúdióbeszélgetésén Gheorghe (Gigi) Becali kijelentette, az FCSB labdarúgó csapat teljesítményének javulásához az első lépés az lesz, hogy a játékosoknak megtiltják a smartphone és hasonló típusú okostelefonok használatát, s érintős készülékek helyett áttérnek, visszatérnek a „nyomogatósra”.

Hirdetés
Hirdetés

Az FCSB finanszírozója – rokonai által többségi részvény-tulajdonosa – kijelentette, katonai fegyelmet fog bevezetni a csapatnál, és ennek egyik legfontosabb lépése az, hogy a játékosok az edzések, edzőtáborok, kiszállások, mérkőzések idejére gombos telefonokat kapnak.

A Becalival párbeszédet folytató Ilie Dumitrescu edző, volt válogatott játékos kétkedését fejezte ki afelől, hogy a telefonok kicserélése lenne a legfontosabb ahhoz, hogy az FCSB sikerrel felvegye a versenyt a nyugati sztárcsapatokkal, szerinte inkább egy jó erőnléti edzőt kellene szerződtetni.

Az excentrikus tulaj (volt európai és román parlamenti képviselő) azonban makacsul ragaszkodik a telefoncseréhez, mind mondja, a kutatók megállapították, hogy az okostelefonok az agynak arra a részére hatnak, amelyre a kokain.

(bl)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük