Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ha esik, ha fúj

Ha esik, ha fúj Kovászna megye

Időjárástól függetlenül, de a napos idő reményében június elsején, szombaton megnyílik a sepsiszentgyörgyi városi strand. A belépők ára idén sem változik, viszont az élelmezési pontok bővülnek.

Szombaton az előrejelzések szerint meleg idő lesz, több-kevesebb záporral, de a működtetőket ez sem tántorítja el a városi strand nyitásától. A Sepsi Rekreatív vezetője Bodor Loránd lapunknak elmondta: reggel tízkor nyitják a létesítményt, amelynek minden eleme, minden medencéje működni fog.
A jegyárak ugyanazok, mint tavaly: a teljes árú belépőjegy 20 lej, a délutáni – 16 óra után – 15 lej, de családi jegyet is kínálnak 56 lejért. A diákok, nyugdíjasok kedvezményesen, 8 lejért strandolhatnak. Emellett 90 napos bérletet is lehet váltani 150 és 215 lej közötti áron.

Hirdetés
Hirdetés

Bodor azt is elmondta, idén a strandbüfé mellett valószínűleg egy pizzapékség is helyet kap, így bővül az élelmezési kínálat. Az ügyvezető kiemelte: tavaly a vendégek jelentős része Brassóból érkezett, mivel számukra olcsóbb a szentgyörgyi kínálat, és itt ugyanolyan lehetőségeik vannak, mint egy-egy nagyobb strandon, ezért a terveik szerint kedvezményt kínálnának a helyi strandolók számára.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük