Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Három pontra a Los Angeles-i álomtól

Három pontra a Los Angeles-i álomtól Sport

A megyeszékhelyi Sport-All Egyesület Z Dance táncszakosztálya hét versenyzőt indított különböző kategóriákban az ország és Kelet-Európa legerősebb táncversenyén, a World of the Dance-n, amely egyben kvalifikációt jelentett a sorozat Los Angeles-i döntőjére, amelynek többek között Jennifer Lopez az egyik zsűritagja. A gyerek és junior kategóriában a 80 vagy annál több pontszámot elért versenyzők jutottak tovább.

„Ez volt az első alkalom, hogy részt vettünk ezen a versenyen, emiatt nem tudtuk, mire számíthatunk. Az eddigi táncversenyektől eltérően itt csak a korcsoport es létszám szerint alakították ki a kategóriákat. A táncstílusokat nem választották külön, mindenkit ugyanaz a zsűri pontozott. Meglepett, hogy a szóló kategóriát a duó, trió, kvartettel egybemosták, de szóló táncosaink bevállalták ezt a kihívást. A mezőny nagyon erős volt, a már ismert romániai táncegyesületek mellett néhány külföldi tánccsoport is bemutatkozott. Emiatt az első tízbe jutást tűztük ki célul, ehhez képest óriási meglepetés ért bennünket, mert a Lucky 7 csapatunk (képünkön) negyedikként végzett, 77 ponttal, mindössze 3 ponttal lemaradva a Los Angeles-i álomtól, és 5 ponttal az 1000 eurós fődíjat elnyert csapattól. Gratulálunk a versenyzőknek, és köszönjük a szülőknek a bizalmat és a támogatást!” – újságolták Vass-Vitus Kinga és Sándor Lilla táncoktatók.

Hirdetés
Hirdetés

Eredményeik: 12 éves korosztályban, szóló, duó, trió, kvartett kategória: Policsek Orsolya 7. hely, 13–17 év, szóló, duó, trió, kvartett kategória: Stinghe Szófia 6. hely, Cojocaru Kriszta-Adrienn és Simon Johanna 13. hely. 13–17 év, csoport kategóriában (5-50 fő): Cojocaru Kriszta Adrienn, Brandabura Ingrid, Stinghe Szófia, Simon Johanna, Policsek Orsolya, Pataki Adrienn, Policsek Hanna 4. hely.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük