Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jövőre a dobogó a cél!

Jövőre a dobogó a cél! Sport

Szombaton Kolozsváron bonyolították le az ország és Kelet-Európa legerősebb táncversenyét, a World of the Dance-t, amely egyben kvalifikációt jelentett a sorozat Los Angeles-i döntőjére. A sepsiszentgyörgyi Gyermekek Palotája és a Love to Dance egyesület számára rendkívül tanulságosnak bizonyult ez a próbatétel, a fiatal táncosok hasznos tapasztalatokra tettek szert ezúttal.

„A dobogóra most nem sikerült felállnunk, de szép eredményekkel zártuk a versenyt. Ezúttal sem volt zökkenőmentes az indulás, kis csapatunk egyik tagja, Coman Emilia csuklótörést szenvedett, és így táncolta végig a versenyt, de a One Beat csapatunkból is kidőlt egy alapember sérülés miatt, ami felforgatta a produkciót, illetve többen hiányoztak a Star Wars produkcióból a konfirmálás miatt. Ezek nagyon nagy akadályok, de szerencsés vagyok, hogy ilyen csapatom van, és igen szépen helytálltunk. Ezután még keményebben fogunk dolgozni, hogy jövőre dobogóra állhassunk!” – részletezte Molnár Enikő táncoktató, koreográfus.

Hirdetés
Hirdetés

Eredményeik: Charlie’s Angels (junior korosztály, 4. hely 23-ból), Denisa Cernescu (szóló) 5. hely a 18-ból, Dancing Dolls (gyerek kategória, 6. hely a 10-ből, One Beat csapat 8. hely a 16-ból, Star Wars csapat 9. hely a 16-ból. Ezenkívül a legjobb fellépő ruha díját is megszerezték: a Dancing Dolls Two minutes from India, illetve a One Beat China Town produkciókért, mindkét elismerés Bartók Ildikó munkáját dicséri.

Táncosaik: Alexandrescu Andreea-Victoria, Anton Ioana, Bartha Csilla, Bălănică Alexandra, Bălănică Brianna, Bernad Andreea, Bezsnei Abigél, Bercea Andrada, Cernescu Denisa-Maria, Coman Emilia, Csutka-Daczó Zsanna, Dima Cosmin, Dobri Anita, Gombos Andrea, Iancu Henrietta, Imreh Izabella, Imreh Diána Andrea, Karácsony Adrienn, Koós Adrienn, Konát Barbara, Laslo Renáta Brigitta, Moldovan Andreea, Pandele Mara-Ioana, Popa Ana-Maria, Szakács Johanna, Sylvester Henrietta-Vanda, Turturică Diana-Oana, Todor Maia, Toma Ştefania-Alexia, Urdă Andreea-Mălina, Vass Barbara-Nikolett, Vlăsceanu Andrea-Renáta, Zsigmond Zsanett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük