Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

16:45 Asterix: A varázsital titka, 16:45 A királynő kutyája, 18:30 Zöld könyv – Útmutató az élethez, 18:45 Kafarnaum – A remény útja, 21:00 Ne érints meg!, 21:00 Az átkelés madarai.

Hirdetés
Hirdetés

ZENE

* Ma 18 órától a Brassói Egyetem zenetanszékének diákja és tanárai lépnek fel az Árkosi Kulturális Központban.

* Pénteken 18 órától kórustalálkozóra Sepsiszentgyörgyön, a Belvárosi Református Templomban, 13 sepsiszentgyörgyi felnőttkórus részvételével. Házigazda: a Cantus Firmus Vegyeskar. A kórusok 17 órakor gyülekeznek a főtéren, közösen vonulnak a templomba.

 

ELŐADÁS

* Ma 17.30-tól a Székely Nemzeti Múzeumban mutatja be a Moeszia – Erdélyi Gombász legújabb (9–10.) lapszámát a László Kálmán Gombászegyesület. A kiadványt az egyik főszerkesztő, valamint Puskás Attila biológus ismerteti. Vetített képes ismertetőt tartanak a kucsmagombákról is.

* Ma 18 órától dr. Reisinger János művészet- és irodalomtörténész Magyar költők a szabadságról címmel tart versmondással, verselemzésekkel tarkított előadást a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében.

 

KIÁLLÍTÁS

Kiss Manyi születésének 108., halálának 48. évfordulója alkalmából nyílik kiállítás ma 17 órakor a Lábas Házban.

 

KÖNYVTÁR

A kézdivásárhelyi Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban ma 16 órától Maros Krisztina Egy pöttyös nap című papírszínházi előadása tekinthető meg.

 

ÖRMÉNY NEMZETI EST

Ma 18 órától örmény nemzeti est az ozsdolai Zsögön Zoltán Művelődési Otthonban – a Zöld Nap Egyesület szervezésében. Ez alkalommal egy örmény verset is meghallgathatnak Alen Margaryan előadásában. A Friend of the Environment projekt örmény EVS-önkéntese interaktív bemutatja révén többet megtudhatnak Örményországról, híres örményekről, ünnepekről és a hagyományos ételekről.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük