Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bevezetjük a nyomkövető rendszert

A Holzindustrie Schweighofer hamarosan bevezet egy összetett GPS-nyomkövetőrendszert, amelyet a rönköt szállító kamionokra szerelnek. Az intézkedés azon terv része, amellyel vállalatunk hozzájárul a fenntartható fafeldolgozó ipar biztosításához Romániában. Betartva azon ígéretünket, hogy harcolunk a törvénytelen fakitermelés ellen, vállalatunk konstruktív és átlátható kommunikálásra alapoz a környezetvédő civilekkel, illetve egy szigorúbb ellenőrzésre az ellátási láncban. A Holzindustrie Schweighofer nem foglalkozik fakitermeléssel, de arra kötelezi beszállítóit, hogy minden járműre, amellyel gyárainkba szállítanak, szereljenek GPS-nyomkövetőt, hogy a fuvar útvonala látható legyen a Timflow-rendszerben. Annak érdekében, hogy teljes mértékben biztosítani tudjuk az ellátási lánc átláthatóságát, ez a rendszer lehetővé teszi a szállítmány útjának nyomon követését a rakodási helyszíntől a gyárkapuig.

A Holzindustrie Schweighofer által előterjesztett intézkedések sokkal szigorúbbak, mint amit a törvény megkövetel, és új standardokat állítanak a romániai fafeldolgozó-ipar számára. Az a 400 teherautó, amely farönköt szállít a Holzindustrie Schweighofer deszkagyáraiba, mind GPS-nyomkövetővel lesz felszerelve. Ez lehetővé teszi a megtett út pontos nyomon követését a rakodási helyszíntől egészen a gyárkapuig, ahol belépés előtt minden információt ellenőrzünk.

A maximális átláthatóság érdekében, minden egyes fuvar aktacsomagja nyilvánosan is elérhető lesz a www.timflow.com weboldalon. A regisztrált felhasználók láthatják a GPS-koordinátákat, a rakományról készült fotókat. Ugyanakkor megnézhetik a kísérőlevelet és az eredetet igazoló aktákat is. Emellett a weboldal felhasználói jelenthetik az esetleges rendellenességeket a Holzindustrie Schweighofer megfelelésért dolgozó csapatának.

A Holzindustrie Schweighofer sajtóirodája

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2017. március 27., 18:19
    ÉRTÉKELÉS: 7

    KEDVES HS!
    ÖRÜLÜNK,H ÖNÖKET IS ENNYIRE ÉRDEKLI A TERMÉSZET,DE MÁR SOKSZOR BIZONYÍTOTTAK! A GPSt AJÁNLOM DUGJÁK BE AZ OSZTRÁK ÚRIEMBER PUKIZÓJÁBA! SZEGÉNYSÉGBEN IS,DE KITARTUNK,HÚZZATOK VISSZA A NYAMVADT KIZSÁKMÁNYOLÓ ORSZÁGOTOKBA ÉS OTT LOPJÁTOK AZ ERDŐT HA TUDJÁTOK! KÖSZÖNJÜK A CINKOSUKNAK IS,H PRÓBÁLJA TISZTÁRA MOSNI A SZENNYEST,PEDIG,ŐK ˇAZ ERDŐ BARÁTAI!ˇ

  • User
    Dátum: 2017. március 27., 18:01
    ÉRTÉKELÉS: 2

    90 MEGTEKINTÉS,0(HOZZÁSZÓLÁS!) EZ IGEN,MIND ÖRÜLÜNK A HS-NEK! MUNKAHELY,SZEGÉNYKONYHA,INGYENEBÉD,SZPONZORIZÁLÁSOK,A POLGI JÓVOLTÁBÓL KAMIONMOSÓ! MÉG ÚGY SEM JÁRUNK MINT A BENNSZÜLÖTT INDIÁNOK AKIKET LEMÉSZÁROLTAK,MAJD AKIT NEM TUDTAK PESTISSEL FERTŐZÖTT TAKARÓVAL SZÉDÍTGETTEK! E RÉTYI NYÍR TÖVÉBEN,EGY XIII. sz i TEMPLOM TÖVÉBEN SZENNYEZIK EZEK AZ ÁLLATOK A KÖRNYEZETET!

    • User
      Dátum: 2017. március 27., 19:24
      ÉRTÉKELÉS: -1

      Engm viszont kifejezetten érdekel, hogy mit hogyan csinál vagy akar csinálni a HS, mert nem az a cél, hogy elűzzük innen, hanem hogy visszaszorítsuk az illegális fakitermelést. Ha nem lesz HS, más fogja Kínába vinni a (lopott) fát, azzal nem oldottunk meg semmit. Nagy érték a 13. századi templom, csak épp éhes gyomorral nem kényelmes csodálni. Igen, szükség van a munkahelyekre is. Arról viszont névtelen kommenteket leszámítva sehol nem olvastam, hogy az üzem szennyezné a környezetet. Értem én, hogy ide bárki bármilyen nyeletlenséget beírhat, hát azt csak úgy is kell kezelni.