Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Simán nyert a Sportklub

Simán nyert a Sportklub Sport

Nem tudták megismételni a korábbi bravúrt a Háromszéki Ágyúsok a Csíkszeredai Sportklub ellen, szerdán este hazai jégen háromgólos vereséget szenvedtek a címvédőtől. Nincs sok idő a búslakodásra, szombaton és vasárnap a sereghajtó Sportul Studențesc látogat az udvarterek városába.

Hirdetés
Hirdetés

Stach góljával szerzett vezetést a Sportklub, de erre Gecse Olivér révén gyorsan válaszoltak az Ágyúsok. A második harmad elején nagy esélyt szalasztottak el a házigazdák a fordításra (a megítélt büntetőlövés kimaradt), és nemsokára már a kék-fehérek vezettek. A második szünetben 2–4 állt az eredményjelzőn, majd 2–6-ra növelte előnyét a Sportklub, amelynek új edzője – a 69. születésnapját vasárnap ünneplő –kanadai Tom Coolen kintről figyelte új csapata játékát. Végül Biró Ottó állította be a 3–6-os végeredményt.

Eredmény: Háromszéki Ágyúsok–Csíkszeredai Sportklub 3–6 (gólszerzők: Gecse Olivér 12., Molnár Zsombor 36., Bíró Ottó 55., illetve David Stach 9., Láday Tamás 29., Péter Balázs 33., Fodor Csanád 35., Részegh Zsolt 51., Reisz Áron 53.).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük