Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A kiválóság áldozattal jár

A kiválóság áldozattal jár Kovászna megye

Ahogy 2020 óta minden évben, a megyeszékhely idén is kiosztja a kiváló tanulmányi eredményt magukénak tudó végzősöknek járó Szent György-ösztöndíjat.

Hirdetés
Hirdetés

A tanulók által megpályázható 3000 lej értékű kiválósági ösztöndíjat a korábbi évekhez hasonlóan idén is öten kaphatják meg. Ehhez december 5-ig a városházán le kell tenniük iratcsomóikat, amelyek elbírálása után a polgármesteri hivatal december 9-én teszi nyilvánossá a pályázók által elért pontszámot, illetve a nyertesek névsorát az intézmény hirdetőtábláján és honlapján. Amennyiben azokat nem fellebbezik meg a megadott határidőig (december 12–13.), a városi tanács decemberi havi ülésén hagyják jóvá az ösztöndíjat elnyerők névsorát, illetve ünnepélyes keretek közepette átadják a megjelenő végzős (szak)középiskolásoknak.

A pályázati iratcsomónak tartalmaznia kell a következő okmányokat: személyazonossági kártya, szándéknyilatkozat, önéletrajz, a pályázó oktatási intézménye által kiállított igazolás az év végi tanulmányi átlagról, másolatok oklevelekről, másolatok részvételi bizonylatokról, szervezetek ajánlólevele, valamint egyéb dokumentumok, melyek igazolják a tanulásban elért eredményeket. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük