Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

KSE: biztató kezdés

KSE: biztató kezdés Sport

A Kézdivásárhelyi SE női kosárlabdacsapata két győzelemmel és egy vereséggel a körbeverések miatt harmadik helyen fejezte be a brassói Olimpia Challenge Cup nevet viselő felkészülési tornát, amelyet a házigazda Brassói Olimpia nyert meg.

Hirdetés
Hirdetés

A Ljubomir Kolarevic és Farkas Alpár által irányított KSE a pénteki nyitómérkőzésén 54–37 arányban alulmaradt Alexandriával szemben, de szombatra már rendezte sorait és 73–49-re legyőzte a Kolozsvári Universitateát. A folyamatosan javuló formát mutató kék-fehérek vasárnap meglepetésre a házigazda Olimpiát is felülmúlták 77–67 arányban.

„Hasznos felkészülési tornán vagyunk túl, a közös munka elején tartunk, ez meglátszott az első mérkőzésen, de utána sikerült kijavítani a hibáinkat és megmutatni, mire vagyunk képesek. Sok munka vár még ránk, de biztató a két utóbbi eredmény, tudjuk, hol vagyunk erősek, hol kell javítani” – nyilatkozta Farkas Alpár másodedző, aki azt is elárulta, hogy a hétvégén a KSE Magyarországon vendégszerepel, ahol a Kecskeméti KC, a BEAC és a szerb Topolya együttesével vív újabb formaellenőrző mérkőzéseket.

A torna végső rangsora: 1. Brassói Olimpia (2 győzelem/1 vereség), 2. Alexandria (2/1), 3. KSE (2/1), 4. Kolozsvári U (0/3).

Fotó: Facebook/KSE Basket

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük