Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Élen a motorosaink

Élen a motorosaink Sport

Az elmúlt hétvégén ismét Balkán-bajnokságon szerepeltek a háromszéki motokrosszosok, akik ezúttal is uralták a mezőnyt. A bolgár Kortenben lezajlott erőpróbán az ozsdolai Ördög Zoltán elsőként végzett a juniorok között, míg a sepsiszentgyörgyi Tompa Krisztián második lett géposztályában.

Hirdetés
Hirdetés

A motokrossz Balkán-bajnokság hetedik futamán a Bukaresti Steaua sepsiszentgyörgyi versenyzője, az MX2-es kategóriában érdekelt Tompa Krisztián nagy csatában a hazai Hakan Halmi mögött másodikként zárta a hétvégét. Az ugyancsak fővárosi Top Cross TCS színeiben motorozó Ördög Zoltán az MX2 Junior géposztályban mindkét futamot megnyerte, így a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel.

Eredmények: MX2: 1. Hakan Halmi (bolgár, KTM), 2. Tompa Krisztián (Husqvar­na), 3. Kristian Petkov (bolgár, KTM). MX2 Junior: 1. Ördög Zoltán (KTM), 2. Danail Stefanov (bolgár, Gasgas), 3. Victor Rusu (román, KTM).

A sorozat következő futamát Görögországban rendezik meg szeptember 24–25-én, versenyzőink addig a román bajnokság 5. fordulójában, a hétvégén Marosvásárhelyen állnak rajhoz.

Fotó: Facebook/Ordog Zoltan #11

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük