Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ellopta és összetörte a rendőrségi autót

Ellopta és összetörte a rendőrségi autót Kovászna megye

Filmekbe illő történet játszódott le a minap az erdővidéki Apácán, ahol egy ittas férfi elkötötte a helyi rendőrség autóját, amit végül összetört.

Hirdetés
Hirdetés

A brasov.net portál híradása szerint (Apáca Brassó megyéhez tartozik) a fiatalember hétfőre virradó éjjel az apácai polgármesteri hivatal udvarán dekkoló, a helyi rendőrség kötelékébe tartozó Dacia Duster típusú járművet ki szerette volna próbálni, mindamellett, hogy hajtásival sem rendelkezett, és az sem zavarta, hogy az éppen a rendőrség autója. Mivel a rendőrök a kulcsot az autóban hagyták, és a hivatal kapuja is nyitva volt, nem akadt nehéz dolga.

Nem jutott azonban messzire, egy kerítésnek ütközött, szerencsétlenségére pedig az autót is porrá sikerült vernie. „Az már csak ócskavasnak lesz jó” – mondta egy helybéli.

A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, a férfinak több vétség miatt – ittas vezetés, hajtási nélküli vezetés, lopás – kell felelnie. A híradás szerint szerencsére neki legalább különösebb baja nem esett, az esetre egy jó ideig azonban bizonyára emlékezni fog.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások