Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Lezárult a Heal the earth projekt

Lezárult a Heal the earth projekt Kovászna megye

Kiértékelő sajtótájékoztatót tartott a Zöld Nap Egyesület az általa lebonyolított Heal the earth, reloaded edition (Gyógyítsd meg a Földet, újratöltve) projektről. Kézdivásárhelyen ez volt a kilencedik ilyen jellegű program, amely keretében egy grúz, egy török és három örmény fiatal végezte el önkéntes szolgálatát az Európai Szolidaritási Testület résztámogatásával.

Hirdetés
Hirdetés

Az egyesület szerint a több mint másfél évet tartó program legfőbb célja az volt, hogy kialakítson az emberekben egy új, környezettel kapcsolatos viselkedésmintát. Ugyanakkor elősegíteni azt a felismerést, hogy a gazdasági, társadalmi és ökológiai jelenségek egymással kölcsönös függésben vannak, nem alá-, fölé-, hanem mellérendeltségi viszonynak kellene lennie közöttük.

„Úgy gondoljuk, az elmúlt évekhez hasonlóan egy újabb sikeres időszakot hagytunk magunk mögött. Az örményországi Davit Mamulyan, Nane Sahakyan, Lilit Araqelyan önkéntesek új ismeretekkel gazdagodtak. Nyelveket tanultunk, több száz embert megmozgató rendezvényeket szerveztünk a megye több pontján, nem utolsó sorban pedig számos új partnerséget kötöttünk különböző intézményekkel” – értékelte a projekt koordinátora, Ráduly Attila. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.