Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Kedden: 16:15 Tomboló blöki (m. b. am.–kín.–an. családi animációs), 16:30 Tomboló blöki (r. b.), 18:00 Nem (m. b. am. horror), 18:15 Richard király (m. b. am. életrajzi dráma), 20:30 A gyilkos járat (m. b. am. akció), 20:45 Gond van a lányokkal (am. zenés vígjáték).

KIÁLLÍTÁS

* Szerdán 18 órától a csernátoni Sylvester Lajos Községi Könyvtár pincegalériájában dr. Deák Ferenc Loránd magyartanár megnyitja Éltes Barna szobrászművész és Horváth Levente festőművész közös tárlatát. A kiállítás a Csernátonban zajló 5. Ika Alkotóműhely programjának része.

IRODALMI PÁLYÁZAT

Neked mi a kézdivásárhelyi történeted? címmel hirdet irodalmi pályázatot a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet. A történetek nem lehetnek hosszabbak 100 szónál, és valamilyen módon Kézdivásárhelyhez kell kapcsolódniuk. A cím és az írásjelek nem számítanak külön szónak, az igekötők és a névelők viszont igen. Lényeges még, hogy a műnek eredetinek kell lennie. A beérkezett munkákból plakátkiállítást szerveznek. A pályázaton bármely korosztály részt vehet. A pályaműveket az office.kvisz@gmail.com címre várják (név és elérhetőség megadásával) augusztus 31-ig.

KÖNYVUDVAR(TÉR)

* Pénteken 17 órától Kézdivásárhelyen, a Vigadó udvarán Péter Beáta író, újságíró beszélget Muszka Sándorral a Szégyen és az Idegen állat című versesköteteiről.

* Szombaton 16 órától dr. Deák Ferenc magyartanár beszélget Sántha Attila költővel az Ágtól ágig verseskötete kapcsán.

* Szombaton 18 órától bemutatják az Erdélyi MagyaRock (1970-2010) című kötetet. Zilahi Csaba szerzővel Daczó-Hodor Barna újságíró, lapunk szerkesztője beszélget.

* Vasárnap 18 órától Borcsa Imola író faggatja Dimény H. Árpád költőt a Fák Daphnénak verseskötete kapcsán.

KIÁLLÍTÁS

* Incze Mózes (sz. 1975) baróti születésű festőművész kiállítása szeptember 24-ig tekinthető meg a sepsiszentgyörgyi Erdélyi Művészeti Központban.

* Albert Levente képzőművész Metaformák című kiállítása szeptember 8-áig látható Sepsiszentgyörgyön, a Lábasházban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük