Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ezüstérmes a Sepsi ISK

Ezüstérmes a Sepsi ISK Sport

Ezüstérmet érően szerepelt a Sepsi ISK lánycsapata az U12-es országos minikosárlabda-bajnokságon, amely az elmúlt héten a tengerparti Costinești-en zajlott. A hétcsapatos női mezőnyben a Sepsi-SIC alakulata a hatodik lett.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi ISK négy győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyen zárta a csoportkört, majd az elődöntőben magabiztosan diadalmaskodott a bukaresti Sportul Studențesc felett. A döntőben a szintén fővárosi Dan Dacian jobbnak bizonyult, így a háromszékiek másodikok lett.

A Sepsi ISK eredményei: 58–4 az MP Sport Temesvárral, 36–16 a Smart Basketball Kolozsvárral, 26–39 a Bukaresti Dan Daciannal, 43–4 a Sepsi-SIC-kel, 37–8 a Nagyszebeni ISK-val, 17–26 a bukaresti Sportul Studențesc ellen. Az elődöntőben 25–6 a Sportul Studențesc ellen, míg a döntőben 10–40 a Dan Daciannal.

A Sepsi ISK játékoskerete: Bod Fanni, Péter Kata, Németh-Márton Noémi, Guiu-Kovács Beáta, Biró Bora Kamilla, Csősz Orsolya, Kovács Renáta, Jaksa Lívia Hanna, Dezső Petra, Chiricescu Karina, Biró Hanna. Edző: Szonda Arnold.

A Sepsi-SIC az összes csoportmeccsét elveszítette, majd a helyosztón jobbnak bizonyult az MP Sport Temesvárnál, így elcsípte a hatodik helyet.

A Sepsi-SIC eredményei: 9–86 a Bukaresti Dan Daciannal, 23–34 a Nagyszebeni ISK-val, 7–35 a Smart Basketball Kolozsvárral, 4–43 a Sepsi ISK-val, 15–38 a Sportul Studențesc ellen, 14–17 az MP Sport Temesvárral. Helyosztók, az 5–7. helyért: 19–8 az MP Sport Temesvárral, az 5–6. helyét: 10–28 a Nagyszebeni ISK-val.

A Sepsi-SIC játékoskerete: Makó Elizabeth, Kovács Eszter, Máthé Mária Sonia, Pál Kató, Dániel Gréta, Szabó Zsófia, Vas Réka, Toók Noémi, Szabó Angyalka, Román Csengele, Gál Anna, Bakó Maya. Edző: Veres Adrienn.

A torna végeredménye: 1. Bukaresti Dan Dacian, 2. Sepsiszentgyörgyi Iskolás Sportklub, 3. Bukaresti Sportul Studențesc, 4. Kolozsvári Smart Basketball, 5. Nagyszebeni ISK, 6. Sepsi-SIC, 7. MP Sport Temesvár. A fiúknál a húszcsapatos mezőnyben a Kolozsvári U-Banca Transilvania győzedelmeskedett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük