Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Szerda 16:00 Clifford, a nagy piros kutya, amerikai-kanadai családi animációs film, románul beszélő, 16:15 Clifford, a nagy piros kutya, magyarul beszélő, 17:45 Uncharted, amerikai akció, kalandfilm, román felirattal, 18:00 A világ legrosszabb embere, norvég-francia-svéd dán-amerikai filmdráma, román felirattal, 20:00 Toxikoma, magyar dráma, román felirattal, 20:15 Akik az életemre törnek, amerikai-kanadai thriller, magyarul beszélő.

 

KAMARAZENE

Ma 18 órától rendkívüli kamarazene-koncert az Árkosi Kulturális Központban. Fellépnek a brassói egyetem zenetanárai: Alina Nauncef, hegedű és Anca Preda, zongora. Műsoron Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig van Beethoven és Fritz Kreisler művei.

 

KÖNYVBEMUTATÓ

Február 24-én, csütörtökön 18 órától az alsócsernátoni Farkas-kúriában mutatják be Dimény-Haszmann Orsolyának a kolozsvári EME Kiadó Emberek és kontextusok sorozatában tavaly megjelent, A csernátoni Haszmann Pál Múzeum története című könyvét. Fellép a Felsőháromszéki Ifjúsági Fúvószenekar Szóró Dorina és Gergely Tamás vezetésével.

 

KIÁLLÍTÁS

A Székely Nemzeti Múzeum időszakos kiállítóhelyén, a sepsiszentgyörgyi Lábasházban február 24-én, csütörtökön 17 órától Éltes Barna sepsiszentgyörgyi szobrászművésznek, a múzeum munkatársának nyílik kiállítása Fent címmel. A tárlaton szereplő plasztikák függőleges tengely mentén rendeződnek, tudatosan kapcsolódva a szakrális művészethez, melyre a kiállítás címe is utal.

Ez alkalomból kerül közszemlére a februári hónap műtárgya, melyet egy hónapig láthatnak az érdeklődők a Lábasházban, s melyről bővebben a múzeum honlapján (www.sznm.ro) február 25-től olvashatnak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük