Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sürgősségi ülés Baróton

Sürgősségi ülés Baróton Kovászna megye

Rendkívüli tanácsülést tartott csütörtökön Barót képviselő-testülete, mert egy év végi pénzügyminisztériumi rendelethez igazodva, sürgősen el kellett fogadja még a héten azt, hogy a tavaly a város felhasználta az azelőtti évek során a városkasszában felhalmozódott forgóalapot.

Mint kiderült, a baróti önkormányzat a tavalyi évet 2.283.000 lej többlettel indította, és ebből a tavaly 1.952.827 lejt és 25 banit különböző költségvetési tételekre elhasználtak.

Hirdetés
Hirdetés

Benedek-Huszár János polgármester arra hívta fel a városatyák figyelmét, hogy januárban lesz még soros tanácsülés is, melyre már jelenleg több mint tíz napirendi pont van előkészítve: elindultak, és a tervezés bizonyos szakaszaiban vannak azok a beruházások, melyekről az elmúlt időszakban beszélt – ezeket fogják taglalni legközelebb.

Megemlítette, hogy az elmúlt tanácsülésen felvetődött bizonyos gondok megoldásának nekifogtak, például az átereszek kicserélésének Miklósváron, mindezt a hivatal felújított buldóeszkavátorával, és a munkát folytatják, hiszen az idő is kedvező.

Benedek-Huszár János arra kérte a tanácsosokat és egyúttal a lakosságot is, hogy ne kíméljék a megjegyzésekkel, az erős, építő jellegű kritikával, hiszen az önkormányzat munkája csak így válhat jobbá, hasznosabbá. <

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük