Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Balszerencsés rajt

Balszerencsés rajt Sport

A napokban Izvorani ad otthont a férfi asztalitenisz Szuperliga odavágósorozatának, ahol a szeptemberben az élvonalba jutást kiharcoló, Kanabé Szilárd, Ștefan Moldoveanu, Bojan Crepulja, Kocsis Balázs alkotta Sepsi–SIC is asztalhoz áll.

A Simon Teodor által irányított együttes a címvédő Bukaresti Steaua ellen kezdett. Az első mérkőzésen Crepulja kétszettes hátrányból zárkózott fel, azonban a végén kicsúszott a győzelem a kezei közül (2–3). A folytatásban Kanabé és Moldoveanu ragadott ütőt, viszont mindketten vereséget szenvedtek (0–3), így a fővárosi bajnok 3–0 arányban nyerte a párharcot. Ezt követően a Konstancai Topstar alakulatával néztek farkasszemet a sepsiszentgyörgyi zöld-fehérek, akik Crepulja két 3–1-es sikerének köszönhetően két meccset is meg tudtak nyerni. Sajnos, se Moldoveanu, se Kanabé nem tudta folytatni csapatunk nyerőszériáját: előbbi 3–1-re, míg utóbbi előbb 3–2-re, majd 3–1-re kapott ki ellenfelétől, így végül a SIC 3–2-re alulmaradt.

Hirdetés
Hirdetés

Kiélezett párbajt hozott a székelyföldi rangadó, a mieink ugyan 3–0-ra kikaptak a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK-tól, de úgy, hogy Sebastian Loso Ștefan Moldoveanu ellen, György Szilárd Bojan Crepulja, míg Lucian Filimon Kanabé Szilárd felett is az utolsó szettben győzött.

A Sepsi–SIC ma 13 órától a Voința Câmpulung, majd 18 órától az előző idényben bronzérmes Pristavu Câmpulung csapatával játszik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük