Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kupameccsek hétvégéje

Kupameccsek hétvégéje Sport

Szokatlan időpontban debütál a labdarúgó Román-kupa aktuális kiírásában a legutóbb ezüstérmes Sepsi OSK, szombaton 11 órától mérkőzik majd a Turris-Oltul Turnu Măgurele otthonában. Az időpont a másodosztályú bajnokságban érdekelt házigazdáknak kedvez: a Teleorman megyeiek ugyanis rendszerint ebben az órában játsszák bajnoki mérkőzéseiket.

A Teleorman megyei Kisnikápolyba, azaz Turnu Măgurele városába, a bolgár határ mellé utazik a Sepsi OSK, hogy a Román-kupa tizenhatoddöntőjében összemérje erejét a Turris Oltullal.

Hirdetés
Hirdetés

„Mindannyian tudjuk, hogy a Román-kupa a meglepetések sorozata, ahol előfordult már, hogy az úgynevezett kiscsapatok megtréfálták az esélyesebb együtteseket. Ezt szeretnénk elkerülni, annál is inkább, mivel kötelez minket az előző szezonbeli döntős szereplésünk. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz könnyű dolgunk egy olyan csapat otthonában, amely legutóbb közel állt a feljutáshoz. Komolyan vesszük a meccset és az ellenfelet, mivel szeretnénk felülmúlni tavalyi teljesítményünket” – nyilatkozta Leo Grozavu vezetőedző, aki bízik játékosaiban és a kedvező eredmény elérésében.

A másik székelyföldi csapat, az FK Csíkszereda hétfőn 18 órától fogadja a jó formában levő Aradi UTA-t.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük