Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Csillámpónis pozitív arcok

Sziasztok, a nevem Mariann, ebben az új videóban elmesélem nektek, hogy pozitív vagyok. Mármint nem a koronavírus-tesztem az, és HIV-pozitív sem vagyok, haha, hanem én, meg az életem, meg a felfogásom, meg a lakásom, a sminkem, az autóm, minden csupa pozitív. Úgy, ahogy halljátok, igen, pozitív. Hogy mit is jelent ez? Elmagyarázom, hogy értsétek, és ti is legyetek mindig csupa-csupa pozitív, boldog, sugárzó, mosolygó, vigyorgó, lelkes emberek.

Na. A lényeg az, hogy bármi történik, mindig csak a jóra gondolok. Hiszen mindennek van jó oldala, ha egészen parányi is, de akkor is ott van, létezik. Miért kapaszkodnánk bele a rosszba, ha szállhatunk a pozitívum hátán a szivárványok alatt és a bárányfelhők között? Nem? Nincs igazam? De, igazam van, hiszen mindig igazam van. Mert az igazság az csak jó lehet, a jó az meg pozitív, én meg pozitív vagyok. Na.

Higgyétek el, így sokkal szebb az élet, napsugaras, virágillatú. Tehát csak azt akarom mondani, hogy tegyetek egy próbát. Ha elveszítettétek az állasotokat, gondoljatok arra, hogy itt a lehetőség valami sokkal szuperebbet csinálni. Ha görcsöl a hasatok, rátok jön a cifra, hurrá, méregtelenítés ingyen és bérmentve. Ha szakítottatok, magatok alatt vagytok, csak menjetek ki a parkba, nézzétek a természetet, erőltessetek magatokra egy mosolyt, higgyétek el, ott marad. Csak tegyetek úgy, mintha semmi rossz nem történt volna, és akkor el is tűnik, hess!

Hali, Barbi vagyok, kiráz a hideg ettől. Gyűlölöm a hazugságot, és még inkább azt, ha valaki saját magát csapja be. Sosem hinném el egy szavát sem annak, aki mindig vigyorog. Mert vannak rossz napok, pillanatok, problémák, gondok. Nem igaz, hogy nincs olyan századmásodperc az életünkben, amikor csak ordítanánk bele a világba, hogy a mennydörgőjét neki (vagy valami sokkal csúnyábbat). Nem fog megoldódni a gond azzal, ha vigyorral az arcunkon a szőnyeg alá seperjük. Egyszer betelik a szobánk porcicával, ki kell majd seperni. Egyszerre egyet pedig sokkal könnyebb, mint évek szennyét takarítgatni leterhelt állapotban. Trend pozitívnak lenni, de év elején a WC-kagylót nyalogatni is az volt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük