Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kárpótolja szurkolóit a Sepsi OSK

Kárpótolja szurkolóit a Sepsi OSK Sport

Újabb labdarúgó játékjogát sikerült megszereznie a Sepsi OSK-nak, tegnap véglegessé vált, hogy piros-fehér színekben fog játszani a horvát Adnan Aganovic, aki egy évre szóló szerződést írt alá a szentgyörgyi klubbal, hosszabbítási opcióval.

Hirdetés
Hirdetés

A 32 esztendős középpályás legutóbb a ciprusi AEL Limassol játékosa volt, de pályafutása során többek között játszott a török Altay SK, a görög AE Larisa, a Bukaresti Steaua, a Konstancai Viitorul vagy a Brassói FC csapatánál is. Aganovic a Sepsi OSK ötödik nyári igazolása Vlad Mitrea (Lokeren), Bogdan Mitrea (Spartak Trnava), Alexandru Greab (Chiajna) és Bryan Nouvier (Rakow). Nouvier kölcsönjátékosaként egy évet már játszott Sepsiszentgyörgyön, a 2018-2019-es szezonban 22 meccsen négy gólt szerzett. A francia balszélső két éves szerződést kötött a piros-fehérekkel.

Közben a Sepsi OSK vezetősége bejelentette, a nemrég véget ért idényben bérlettel rendelkezőket igyekeznek kárpótolni a kihagyott meccsek miatt. „A klubvezetés döntése értelmében mindenki, aki a 2019/20-as szezonra bérletet vásárolt, kárpótlásként a 2020/21-es idény hat hazai mérkőzésén díjmentesen vehet részt” – áll az OSK közleményében.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük