Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bölcsebb kivárni

Bölcsebb kivárni Kovászna megye

Bár az elektronikus sajtóban megjelentek szerint a tanügyminiszter bizonyos feltételek mellett, a vizsgák után engedélyezi az iskolai évzáró, díjkiosztó ünnepélyek megtartását szabadtéren, hivatalos átirat erről még nem érkezett, a napi szinten változó rendelkezésekre való tekintettel tehát az iskolaigazgatók sem sietik el a szervezkedést.

– Nem kaptam még hivatalos értesítést erről – reagált Fekécs Károly, a szentgyörgyi Váradi József-iskola igazgatója az edupedu.ro portálon június 7-én közzétett miniszteri nyilatkozatra. Ezt azzal egészítette ki, hogy ha erre megjön az írásbeli felhatalmazás, akkor viszont valószínűleg megszervezik ezeket az ünnepélyeket az alsóbb osztályoknak, a nyolcadikosokkal azonban már nem aktuális a dolog.

Hirdetés
Hirdetés

– Nincs ilyen rendezvényekre sem egészségügyi minisztériumi engedély, sem kidolgozott procedúra,– mondta Kiss Imre főtanfelügyelő,– így én sem biztathatok fel senkit, hogy szervezkedjen ez irányba. Mi nem nyilatkozatok alapján kell döntést hozzunk, az ünnepélyek megtartását külön le kell szabályozni – mondta az intézményvezető, aki szerint igazából már idő sincs az ilyen ünnepségeket megszervezni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások