Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Ők is júniusban folytatnák

A L’Équipe sportnapilap értesülése szerint június 3-án vagy 17-én indulhat újra a francia labdarúgó-bajnokság, amelyet márciusban függesztettek fel a koronavírus-járvány terjedése miatt. A L’Équipe szerint, ha június 17-én folytatódhat a pontvadászat, akkor háromnaponta kell mérkőzéseket játszaniuk a csapatoknak ahhoz, hogy július 25-ig befejezzék a bajnokságot, és augusztus 2-ig le lehessen bonyolítani a kiesésről és feljutásról döntő párharcokat. A Francia Kupa döntőjét, a Paris Saint-Germain és a Saint-Étienne összecsapását június 27-re tervezik, míg a Ligakupa fináléját, melyen a PSG az Olympique Lyonnal találkozik, július 11-én rendeznék meg. 

Balotelli a törököknél?

Az olasz után a török labdarúgó-bajnokságban folytathatja pályafutását Mario Balotelli. A 29 éves válogatott csatár jelenleg a Serie A-s Brescia játékosa, de kedvező ajánlatot kapott a 23-szoros török bajnok Galatasaraytól, amely kétéves, további egy esztendővel meghosszabbítható szerződést kínál az olasz támadónak. A botrányairól is elhíresült Balotelli erősebb csapatba vágyik, ezért köthet ki az isztambuli gárdánál, ahonnan reményei szerint visszakerülhet az olasz nemzeti együttesbe. Ebben a szezonban a csatár 19 mérkőzésen jutott szóhoz és ötször volt eredményes a Bresciában. A válogatottban 2010-ben mutatkozott be, azóta 36 alkalommal játszott és 14 gólt szerzett, de 2019-ben egyszer sem lépett pályára. 

Zűr Barcelonában

Az FC Barcelona átszervezte vezetőségét az után, hogy pénteken hat igazgatósági tag lemondott posztjáról. Indoklásuk szerint a jelenlegi vezetés nem képes megbirkózni a koronavírus-járvány következtében várható pénzügyi problémákkal, valamint azt is elfogadhatatlannak tartják, hogy korábbi sajtóhírek szerint Josep Maria Bartomeu elnök egy céget kért fel arra, hogy a közösségi médiában jobb színben tüntesse fel a munkásságát, lehetséges ellenlábasait – beleértve korábbi játékosokat – pedig lejárassa. A Barcelona közleményben jelzi, hogy jogi lépéseket tesz azokért az állításokért, amelyekkel „súlyosan rombolták a klub megítélését”.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük