Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megteltek a lelátók

Megteltek a lelátók Sport

Virtuális labdarúgó-mérkőzésen mérte össze erejét múlt csütörtökön Székelyföld két legjobb együttese, az élvonalbeli Sepsi OSK és a másodosztályos FK Csíkszereda. A 15 lejes belépőkből több mint 18 ezer lej gyűlt össze, az összeget a csíki és a szentgyörgyi kórházaknak utalják majd át a szervezők.

A három erdélyi szurkolócsoport által meghirdetett jótékonysági akció az összefogásról szólt, a képzeletbeli futballmérkőzésre kiváltott virtuális jegyekkel a sportbarátok rendhagyó módon támogathatták a csíkszeredai és a sepsiszentgyörgyi megyei kórházat. A szervezők nagypénteken kiadott közleményéből kiderült, az eladott jegyek alapján 18.274 lej gyűlt össze, a befolyt pénzösszeget átutalták a kórházak számláira.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi OSK szurkolóinak Facebook-oldalán egy rövid, képzeletbeli meccsbeszámolót is közzétettek, mely szerint igazságos döntetlen született a székely rangadón. A gól nélküli első félidőt követően a háromszékiek Fülöp Loránd révén az 58. percben megszerezték a vezetést, a csíkiak Bajkó Barna révén a 71. percben egyenlítettek, így 1–1-es végeredménnyel zárult a virtuális székely futballünnep.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük