Felhívás!

Trianon 100

Ma, június 4-én száz esztendeje annak, hogy a nagyhatalmi önkény ránk kényszerítette a trianoni békediktátumot, mely a történelmi Magyarország és a magyar nemzet szétdarabolásával járt. De egy évszázad múltán is itt vagyunk, közös akarattal formáljuk a magyarság sorsát, akkor is, ha ebben igyekszik minket megakadályozni a Kisantant, Brüsszel és a nemzetellenes magyarországi baloldal.

A baloldal fogantatásában vallás- és nemzetellenes, ezzel együtt a magát magyarnak mondó lerakatuk illojalitásban, gátlástalanságban, nemtelenségben alighanem túltesz szövetségesein. De ha egyes nyugati országok balos bűnszövetségein talán nem is, a környező országok balos elitjében biztosan több a nemzeti tartás, mint a Jobbiktól a DK-ig terjedő bandában.

A rendszerváltás után időszakot vizsgálva, mit látunk? A balos falka zihálva támadt Antall Józsefre, amikor azt merészelte mondani, hogy lélekben, érzésben 15 millió magyar miniszterelnöke. Azon voltak, hogy már az első kormány idején elfogadott külpolitikai és katonai doktrína tartalmazza azt a tézist, hogy Magyarországnak nincs és nem is lesz területi követelése a szomszédjaival szemben. Megkötötték – az érintett magyar érdekképviseletek tiltakozása dacára – a szlovák–magyar és a román–magyar alapszerződést, melybe e tétel belekerült expressis verbis. Egyik része, az SZDSZ ellene szavazott a státustörvénynek, másik része elfogadta azt, de a gyakorlatba ültetését biztosító Orbán–Năstase-egyezséget nemzetellenes uszításra használta a választási kampányban, lerománozva minden erdélyi magyart.

A 2004-es népszavazás alkalmával ismét a külhoni magyarság ellen heccelték az anyaország lakosságát, arra biztatva, hogy szavazzon a magyar állampolgárság kiterjesztése ellen. Mindemellett a baloldal oktatás- és kultúrpolitikájában a magyar hadsereget leszerelő és az országot az idegen étvágy prédájává tevő Károlyi Mihályt hősként ünnepli, az elvesztett magyarlakta területek jelentős részét ha ideiglenesen is, de visszaszerző Horthyt pedig diabolikus figurának állítja be, az egész trianoni tragédiáért pedig az akkori Európában példamutató magyar kisebbségpolitikát teszi felelőssé.

A századik évforduló mementó. Figyelmeztet arra, kik állnak a nemzeti felemelkedés oldalán, és kik azok, akik száz éve mindig idegenekkel szövetkeztek a magyarok ellen.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.