Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szenny a csatornákban

Hajlamos vagyok azt is bizonygatni ennyi minden után, hogy ezen a földi világon mindennek megvan a szerepe. És ezt épp most fogalmazom meg, amikor viszonylag rövid idő alatt kiábrándultam a televízióból. Így, de nem ilyen egyszerűen és fájdalommentesen. Így ahogy visszatekintek a magam nemes-nemzetes vagy mentes világára, elég rövid idő alatt történt ez a kiábrándulás. Betörtek ablakok és üzleti érdekek a képernyő mögé, aztán a politikai megfontolások is, na persze. Ma ott tartunk, hogy a történelmi témájú tévécsatornán minden nap és sokszor nem lelünk mást, csak a második világháború csatáit, Hitlert és bandáját a legelképesztőbb felállításban, naponta többször. Nem tiltakozom még az akasztás ellen sem.

Na de a History eme rovata, csatornája is eltörpül a reklámidők mellett. Még az eresz alatti csatornát is megtöltik az üzletügyek és üzletesek. Mese nincs, sportból sincs ennyi, sőt, élő mérkőzések idején és megfuttatják a felvevő gépek szemét a reklámmal. Uram, mit tehetek? Hiszen én megtaláltam a reklámzuhatag helyét az illető csatornákban, és készséget is találtam értelmes cégeknél kihasználni lefolyó csatornákat. És most is csak azért beszélek másról, mert nagy a szennyes ömleny. Ma a televízióban sok helyen megjelennek tanácsadókként az iskolások, sőt a kisiskolások nevelésének erkölcsi és nevelési ficamai között a nemiség, a szexualitás, egyáltalán a családi életvitel rohadékai. Ártani mindenképpen mindenkinek, kicsikéknek és vénségeknek, mert fő a hagyomány, a rend és rendszer lerontása, hogy jöjjön a másság, a pénzéhség, minden, ami ocsmány. 

A csendes tévészobákba berontottak a nyugati filmek a maguk őrjöngő szexualitásával. Szerelmi visítás alaphangon, persze, kell pisztoly is, na ná, ömlik a düh és a vér, a jók elnyerik méltó büntetésüket, pász! De hol az a rosta, mely megkíméli a kicsiket a szextől, kiveti a gépből a szennyet és az üzletet? Lehalkítani, be se engedni szemünk és gyermekeink, unokáink elé az álságos modern hányadékot. De hát ide gatya kell ám, törvény és ahhoz vizes ostor a javából, nem csak szűk bugyik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. július 20., 10:26
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Nos a mai fiatalok sem anyira „artatlanok”, mint ahogy azt a kedves szulok gondoljak es nehanyan a nyakukat a tokere is tennek, hogy az ok „csemetejuk” meg artatlan. Bizony, sokan a fejuket vesztenek, az biztos. Az egyik nap mentem a parkon keresztul es ket 12-14 eves „artatlan” kisaszony azon vitaztak, hogy a „kedveseik”, csak addig „maradnak” meg amig meg nem adjak nekuk amit „varnak” es aztan dobjak oket es melyikuk hanyszor „adta be a derekat”. Lassa de biztosan valtozik a vilag es mi is valtozunk tobbe vagy kevesbe.

 • User
  Dátum: 2021. augusztus 2., 8:56
  ÉRTÉKELÉS: 2

  A szerzőnek van fogalma, hogy a fiatalok hány évesen kezdik el felfedezni a szexuális tartalmakat az interneten? Mikor éri őket az első (pl online) szexuális zaklatás? Titokban, szülőktől (felnőttektől) rejtve, tudatlanúl éri őket és nem biztos, hogy tudnak helyesen dönteni. Ki és főleg mikor világosítja fel őket, hogy pontosan mit is látnak, olvasnak, próbálnak ki kiváncsiságból?