Felhívás!

Migráns megvilágosodás

Migránsnak újabban csak azokat az igazolvány nélküli, önmagukat ázsiai, afrikai menekülteknek nevező megélhetési turistákat nevezzük, akik nyugati pénzes uraktól kapják ún. jogaikat, hogy százezer szám jöjjenek hazánkba, udvarunkba, házunkba, és a szükség vagy a sajátos istenhit nevében gyilkolgassanak itt, a „hitetlen” világunkban.

De nézik a filmeket is, okos telefonjukon is mindent. Nem csoda hát, ha az egyikük felkiált: de hiszen itt a filmek tele vannak gyilkolással, a filmek túlnyomó többsége rablásról és rablók géppisztolyos üldözéséről, gyilkos menekülésről szól!

A nyugati filmek alapállása még a szerelmes filmek esetében is a nyomozás, gyilkolás, a néger rendőr, mint pozitív hős megtesz mindent a nyugati kultúra, a bankok védelme érdekében! Akkor miért is üldözik itt, Európában a százezrével betörő migránsokat? Végül is itt minden erről szól! Minden filmben az ölés, a betörés a tény, a téma; a jók elnyerik méltó büntetésüket…

A migráns hitbéli meggyőződésből, szórakozásból késel. Ha elfogják, éveken át tart a tárgyalása, kivizsgálása. Addig kipiheni magát, aztán… És a visszatérő bűnözés fogalmi tartalma is megváltozott, ugyanis számtalan esetben visszatér valamelyik európai országba a bűnöző, és folytatja, ahol abbahagyta. Legfennebb más késsel, vagy már nem késsel, hanem bandában, lőfegyverrel.

Nézzük csak végig a tévécsatornákat, legalább egyszer. Ez az ajánlatom, mert én már túl vagyok ezen. Harmincból huszonnyolc tálalja a bűnözés valamelyik műfaját. És a migráns faji, erkölcsi önigazolást nyer naponta, hiszen ez az európai nép tulajdonképpen azt éli, nézi és végzi, amivel a szegény migráns suttyomban foglalkozik.

Egy szóval sem túlzok. Kapcsolják csak be a tévécsatornákat. Persze, jön a figyelmeztetés: tizenkét éven aluliaknak nem ajánlott. Tehát 13 éven fölül szabad a balhé ágyban, erdőn, mezőn, kávéházakban, késsel és golyóval.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások