Hirdetés
Hirdetés

Miért és kiért van a posta?

A kézdivásárhelyi postán voltam a minap csomagokat feltenni. Amikor meglátták a csomagokat, kértek, hogy adjam a kitöltött AWB-t, mert nekik nincs idejük annyi papírt kitölteni, mindenkinek otthon kell ezt megcsinálnia. Csak ámultam és bámultam. Aztán a hölgy végül elvette, hogy ne kelljen hazavinnem. Tudtam, hogy időbe telik, de mégiscsak fel kellett tennem a csomagot, úgy tudom, ez a posta dolga!

A pulton belül sürögtek-forogtak az alkalmazottak, de senki nem nyitotta ki a két szabad ablakot, hogy kiszolgálja a többi várakozó embert! Többször is szó nélkül hagytam az olyan megjegyzéseket, hogy az emberek miattam várnak, amiért nem az AWB-vel mentem. Időközben előreengedtem a hátam mögött lévő embereket, hogy ne várjanak rám. Egy hölgy szintén csomagot szeretett volna feltenni, de elutasították.

Egy óra elteltével még mindig ott voltam! Amikor elkészült az összegező számla, észrevettem, hogy az egyik csomagnál elrontották az összeget. Muszáj volt szóvá tennem, hiszen nem kérhetek pénzt valakitől, ha nem kell adnia! Hamar meg is bántam, mert két hölgy is elkezdett velem kiabálni, hogy mit akadékoskodom, hiszen újra kell most csinálniuk a papírt.

Idő multával, sokszori figyelmeztetéssel sikerült a papírt véglegesíteni. Lehajtott fejjel, porig alázva jöttem ki a postáról. Lehet, én vagyok a tudatlan, de nem olvastam-hallottam sehol, hogy csomag feltevése esetén otthon kell kitölteni az AWB-t. Mikor adtak ki erre törvényt? Van internetem, de nincs ehhez tudásom, nincs nyomtatóm, egyszerűen nem értek hozzá! Ezek után nem teszünk fel csomagot?

Kérem a posta igazgatóját, adjon magyarázatot, mert szerintem az alkalmazottak munkáját nem az ügyfeleknek kell elvégezniük, tudtommal őket ezért fizetik!

Balogh Mária (e-mail)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük