Felhívás!

Kórozs Lajos-díj Dobrev Klárának

Annak megállapítása, hogy a baloldal nemcsak átértelmezi, hanem meg is hamisítja a múltat mindenféle skrupulus nélkül, ma már közhelyszámba megy. Viszont a szorgalmas és gátlástalan baloldaliak nemcsak a múltat, a jelent is meghamisítják. Többek között kamuvideók gyártásával.

Emlékezetes a 2014-es választások előtti bajai eset, amikor a Fideszt próbálták meg a szavazatvásárlás rágalmával besározni egy megrendezett jelenet felvételével, melyen cigányok arról beszélgetnek egymás között, hogy miképpen vesztegetik meg őket szavazataikért cserébe. A forgatás egyik szervezője a rendőrségen azzal próbált védekezni, hogy a produkciót az MSZP-ből rendelték meg. A hamisítást hamar leleplezték. Az eset kapcsán lemondott a HVG akkori főszerkesztője, Gavra Gábor, valamint az MSZP kommunikációs igazgatója, Déri Balázs.

Emlékezetes a tavalyi, Korózs Lajos MSZP-s képviselőhöz köthető eset is. A szocialista politikus egy krónikus hazudozót, Németh Athina „álmentőst” interjúvolta meg, aki mindenféle légből kapott rémtörténettel borzolta a kedélyeket a járvány kezdetén. Ugyanezeket a rágalmakat egyébként a Párbeszéd képviselője, Szabó Tímea a parlamentben is előadta. Sem Korózs, sem Szabó Tímea nem mondott le, tovább mérgezik mindketten a politikai légkört.

Nacsa Lőrinc országgyűlési képviselő, a KDNP-frakció szóvivője tavaly decemberben Korózs Lajos-díjat alapított, amit azon ellenzéki politikusoknak adományoz alkalmanként, akik a legnagyobbat hazudják a járvány elleni védekezés kapcsán. Eddig Szabó Tímea, Hadházy Ákos parlamenti képviselők, valamint a kínai vakcinát betiltani akaró DK kapta meg a díjat.

A legújabb díjazott Dobrev Klára, a Gyurcsány-párt európai parlamenti képviselője, aki, miként az indoklásban áll: „maszk nélkül turnézta végig az országot, akár meg is fertőzhetett másokat, és betegen is csak a kormányt és a szakembereket támadta.”

Megítélésem szerint Dobrev tartja a magyar politikai hazugság-rekordot, amit a 2018-as választási kampányban állított fel azzal a kijelentésével, hogy nem léteznek bevándorláspárti politikusok és politikai erők az Európai Unióban. Miközben a valóság az, hogy nemcsak léteznek, de ők irányítják ma szinte az egész kontinenst, uralják az Európai Parlamentet, a Bizottságot, a sajtót és a közösségi médiát.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. április 13., 22:41
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Szomorú de való ! Az bánt engem a legjobban, hogy amíg Magyarországon sok hazáját és nemzetét támadó politikus van addig egyetlen román politikus sem beszélne így hazájáról vagy népéről az unióban.