Felhívás!

ENSZ-jelentés

Az ENSZ-jelentést olvasva aggódni kezdtem. 2025-ig kicserélnék Európa lakosságát. Az úgynevezett – kik lehetnek ezek? – „szakértők” szerint ez a megoldás az elöregedett Európa sorsára. A nagyokosok így helyettesítenék az európai őslakosokat. Ezek a befogadott migránsok lesznek a jövő munkaerői. Soros csapata kitalálta, hogy ez a megoldás Európa betegségére, ezek lesznek a megmentőink, az új Európa lakói. Bár szakképzés nélkül érkeznek, ők fizetik majd a nyugdíjainkat.
A jelentés szerint ugyanis „a nyugdíjasok és 4–5 munkavállaló jelenlegi egyensúlyának fenntartására 2025-ig 159 millió migráns munkavállalót kell behozni Európába.” Ez eddig rendben van, de ki fog dolgozni?! Mert mesélni lehet, de a migránsok biztosan nem dolgozni jönnek hozzánk. Egy európai munkavállalóra öt migráns nem sok egy kicsit?
Miért gond Európa elöregedése? Hiszen addigra már mindent automaták, robotok végeznek majd. Az igaz, hogy Európa őslakossága csökken, mert a köznép érzi, hogy a Föld lakosságának mértéktelen szaporodása és káros gradációjának természetes összeomlása a legnagyobb veszély a jövőre nézve.
A jelentést olvasva felfogjuk, hogy nekünk nem elég a saját szemetünk. Igaz, hogy Romániában nem is beszélnek ezekről a dolgokról, mint ahogy az is igaz, hogy a migránsok nem akarnak itt maradni. A román politikusok inkább szinte minden este a teljes magyar nemzetet gyűlölő szövegeket szórnak az éterbe a televízió jóvoltából…
Az elmúlt közel 30 évben részt vettem ebben a rendszerváltásnak nevezett komédiában. Velejéig romlott, gátlástalan, gusztustalan, hazáját árusító, népét manipuláló politikusaink, miközben nemzeti színekben tetszelegnek, szidják a magyarokat. De ha úgy igazából a rosszra, azaz arra gondolok, hogy jaj, ha Isten őrizz a migránsok megszállnák Romániát is, ha a sokat gyalázott, szidott közel másfél millió magyar mellett még megjelennek a teljesen más kultúrájú, más vallású, más nyelvet beszélő idegenek – na akkor hogyan fog festeni az Alkotmány 1-es szakaszának előírása: „Románia szuverén, független, egységes és oszthatatlan nemzetállam”?

Orbán Barra Gábor

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2018. október 10., 9:37
  ÉRTÉKELÉS: -2

  Hogy hogyan fog majd festeni kedves Barra úr ? Hát úgy fog festeni,hogy akkor majd Senki de senkit nem fog majd ilyen kérdéseket feltenni mivel cenzúra lesz ,másrészt már kész tények elé leszűnk állíttatva és bevégeztetett, sajnos ezt meg is érdemli ez az itt lakó hamis melldöngető nép akikből csak minden 12. szavazatra jogosult személy vette magának a fáradtságot,hogy szavazzon a család törvényre.Mit érdemelnek az ilyen hamis emberek akik bort isznak és vizet préfikálnak. Talán könyörületet? Az nem lesz, ebben biztos vagyok. Az a vád,hogy a psd és társai kettős átékot játszanak az is egyre valószínűbb már a vak is látja, De ez nem szabadott volna meggátolja az embereket hogy szavazni menjenek egy ilyen kérdésben , bebizonyosodott hogy manipulálhatóak még JOBBAN mint a románok,hiszen az eredmény statisztika is ezt mutatja. Tőlük többen voltak szavazni mi utolsók lettünk itt is. A mi régiónk tehát toleránsabbnak találtatott és természetesen majd éppen ebből kifolyólag a mi régiónkban kezdik majd el a betelepítéseket.
  Hogy mikor Hát előre szólok,hogy a jövő évi európai parlamenti választások el lesznek csalva és majd azután lesz nekik bőven idejük, a visszaszámlálás elkezdődött. Magyarhonba nem leszek telepítések ,mindenki tudja miért,de ide igen !

 • User
  Dátum: 2018. október 10., 20:35
  ÉRTÉKELÉS: -5

  Ha elmentunk volna szavazni akkor is az tortenik hogy rank telepitik a rohadekokat.Atlathatobb kelett volna legyen a szavazo kerdes.Kovetkezo szavazasnal a templom bejaratahoz tegyenek urnat.

  • User
   Dátum: 2018. október 10., 23:47
   ÉRTÉKELÉS: -2

   Kedves kommentelő, ez a szavazás nem a migránsokról szőlt…azokról a hülye bakszász elnökünk “jóvoltából” nem is lesz szó…csak jönnek szinte észrevétlenül..egyelőre…