Felhívás!

Az idegen lakodalom

Olvasom, hallgatom a világpolitikai tájékoztatót, mint akinek nincs elég esze. Ahol az igazságnak nyoma sincs, nem kell ott félremagyarázni a látható valót.

Úgy hangzik az egyik megélhetési prófécia, hogy 2015-ben az Európai Unió téves lépést tett a migráció, magyarán a több oldalról serkentett idegen beözönlés dolgaiban. Ez nem igaz, ez szemen szedett hazugság, ugyanis országok, vezérpolitikusok, pártok és hitszövetségek épp ezt akarták: megrendíteni végre és idegen érdekek okán az európai, a maradék nemzetállamok létét a földrészen. Ne legyen annyi nemzeti ünnep, annyi anyanyelv, ne templom és lobogó! Ne legyen más megfontolás, elképzelés, mint amit a majdani, a maradék Európa megléphet egy erkölcstelen, lappangó csürhe politikai nemzetközi kongregációja megenged. Lásd: Soros György és tömör csapata. Ne legyen szava se magyarnak, se angolnak, legfentebb egymás között, suttyomban az övéikért.

– Valahol tévedtek, rosszul léptek 2015-ben. – Nem igaz. Éppen azt lépték meg, amit akartak, abba sodorták bele a svéd népet, a spanyolt, a magyart és a lengyelt, Európát, amit kifundáltak más szagú irodákban, megrajzoltak idegen papírokon a nemzetállamok ellen. Mit makog jogért és a maga nemzeti felelősségéért a magyar, a katalán, a dán politikus? Óvodásokként pattogtuk a dalocskát: aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére.

Jellemileg lerongyolódott csürhe találta ki a migráns csürhe uralmát hazákon, határokon át és vissza. Jogukat a késhez, bombához, rendelkezési jogukat életünk fölött, halálhoz és házunkhoz, hazánkhoz.

 Nem volt egy percnyi, grammnyi tévedés, elrévedés sem, mert immár öt esztendeje járatják velünk, viszonylag szabad népekkel a táncot, de ők, a hitben idegenek húzatják a nótát minden hangszeren. És ne gondold, kedves sorstársam, hogy a saját költségükön! Keményen fizetjük már ma is e gyilkos lakodalom költségeit.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.