Felhívás!

Az amerikaiak és a csodafegyvereik….

Évekkel ezelőtt olvastam, hogy annak idején, amikor a tatársereg végigvonult Európán, nem egy esetben drasztikus cselt alkalmazott az ellenséges városokkal szemben: pestissel fertőzött katonák hulláit dobáltatták be a várfalakon át a megtámadottak közé. Az oszló hullák bizonyultak a leghatásosabb fegyvernek a városállamok, népek elpusztításában. A katonai nyelvezetben ezt nevezik korabeli biológiai bombának.

Van nekem egy olyan érzésem – bár jó volna, ha tévednék s csupán az én fantáziám, félelmeim teremtették ezen érzést –, hogy most frissen újra jelentkeztek, feltámadtak a vírusos fertőzések. Vajon nem elég ez az ukrán – orosz háború, kell még Európának a halandók hatékony kinyírása is? Az amcsik  kirobbantottak egy mesterséges háborút Ukrajna és Oroszország között.

Az amerikai politikusok európai befolyásának következményeként az európai országok nagy része felsorakozott az ukránok mögé: pénzzel, fegyverrel támogatják a háborút. Románia is felsorakozott, és jól irányított hidegháborút folytat a többi európai állammal együtt, embargóval, vagyonelkobzással az oroszok ellen, és nem veszik észre, hogy mindennek kúszik felfelé az ára… és közeleg a tél.

Nehéz napjai lesznek Európának. Nem lesz elég gáz, nem lesz fűtés, a gyárak leállnak. Arról senki nem beszél, hogy a magyarok, románok, de az oroszok is, mennyire nemzeti identitásuktól megfosztva, és milyen országban léteztek a Volodimir Zelenszkij uralma alatt. Az amerikai politikusok hatására Ukrajna a NATO-hoz való csatlakozást sürgeti. Az amerikaiak rakétabázisokat helyeztek el Romániában, Oroszország határához, a repüléstilalmi zónára. A román televíziók szerint az ukrán elnök a hős, a NATO és Klaus Iohannis pedig Európa megmentői, nem beszél senki arról, hogy milyen bajba kergetik bele az országot….

Orbán Barra Gábor

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.