Felhívás!

Alaptörvény-módosítás

A történelemben a sorsdöntő szembenállások ritkán közelítik meg a fekete-fehéret, ma azonban az európai kultúrkörben ezt láthatjuk. Egyik oldalon a globalizmus, az abnormalitás, az embertelenség, a genderőrület, a hagyományok módszeres szétzúzása, a migrációs emberkísérlet a kevert fajú Európa megteremtésére, a másik oldalon a görög filozófia, a római jog és a keresztény erkölcs alapján kialakult, kölcsönösségre, igazságosságra és méltányosságra épülő kultúra megőrzésének igyekezete, a normalitás-, élet- és identitásvédelem.

A nyugat-európai országok politikai elitjein belül szinte kivétel nélkül a globalisták dominálnak, Kelet- és Közép Európában a normalitás erői még döntő pozícióban vannak, de erejüket fokozatosan őrölik fel. Hogy ezek a zömmel informális erők micsoda társadalmi hatással bírnak, arra jó példa mindaz, ami ma Lengyelországban történik. El tudtuk volna képzelni tíz éve, hogy ebben a mélyen katolikus országban szakrális kisugárzású szobrokat gyalázzanak és miséket zavarjanak meg szélsőbalos tüntetők egy életelvű alkotmánybírósági döntés nyomán? Aligha.

Magyarországon se sokkal jobb a helyzet, itt is gőzerővel dolgoznak a globalista erők, a Mi hazánkat leszámítva a teljes ellenzék a zsebükben van. Az antifa csürhét is láttuk tombolni 2018 decemberében a jobbikosokkal karöltve. A Fidesz igyekszik hadállásait erősíteni minden fronton. A minap a 9. alkotmánymódosítási javaslatot nyújtotta be Varga Judit igazságügyminiszter a Magyar Országgyűlésben. Ez elsősorban megfogalmazásokat finomít, jogi kategóriákat pontosít, részletez. Legtöbb vitát a családdal kapcsolatos új megfogalmazás váltotta ki, mely leszögezi: „A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony. Az anya nő, az apa férfi.”

Olyan kort élünk, amikor a globalista erők az anya és apa szavakat is feketelistára igyekeznek tenni, és több országban már csak „szülő 1” és „szülő 2” szerepelhet hivatalos dokumentumokban. Ebben a beteg korban politikai bátorság kell ahhoz, hogy alaptörvényi szinten rögzítsenek egy evidenciát. A kormányban és a mögötte álló többségben megvan a bátorság a normalitás védelméhez. 2022-ben pedig eldől, hogy milyen úton halad tovább az ország: a nemzetelvű önépítkezés vagy a módszeres önfelszámolás útján.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.