Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Akcióban az Európai Unió csomagolórészlege

Még mindig azon a véleményen vagyok, hogy az Európai Parlamentbe küldött személyek, akik az EU tagországait – így saját hazájukat is – hivatottak képviselni, kb. 70 százalékban funkcionális analfabéták. Akinek nem inge, ne vegye magára.

Nem lévén más hasznos elfoglaltságuk, létrehoztak néhány csomagolórészleget, na nem a Máltai Szeretetszolgálatot utánzót, hanem egyes országok vezetői és népei részére.

Például az orosz–ukrán háború kezdete óta minden típusú, „békét szolgáló” fegyvert csomagolnak Ukrajna részére. Kezdték a volt szocialista országokban, plusz Németországban a Szovjetunió által betelepített, akkor még hatékonynak számító fegyvereket csomagolni és küldeni, például ZB-puskákat, Mauser-puskákat, lovakkal vontatott nehéztüzérségi fegyvereket, amelyeket a rozsda és az idő vasfoga használhatatlanná változtatott. Jelenleg modernebb öldöklő fegyvereket csomagolnak.

Egy másik csomagolórészlegen már kilenc „nemszeretet” csomagot küldtek Oroszország vezetőinek és népének. A hiba ott kezdődik, hogy Oroszország óriási területen fekszik, és nem írtak pontos címet a csomagokra. Így az orosz posta ráírta a csomagokra: „címzett ismeretlen, retur”.

Meg sem nézték, mit tartalmaznak a csomagok, de valószínűleg anélkül is kitalálták. Az így „returnált” csomagok aztán óriási károkat okoztak, okoznak a feladó országok népeinek. Akiknek vezetői homokba csomagolják a fejüket, hogy ne is tudjanak semmiről. Mégis, két szófogadatlan EU-tagállamnak címzett pénzügyi segélycsomagot – ami hivatalosan járt volna – felbontottak, és leállították a folyósítását. Nem csak szerintem, de törvényesen is brutális hivatali visszaélést jelent.

Kusztos András, Sepsiszentgyörgy

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük