Felhívás!

Adománygyűjtés rászorulók számára: segítsen, hogy segíthessünk!

A Magyar Unitárius Egyház Gondviselés Segélyszervezetének Háromszéki Fiókszervezete december 7-én, csütörtökön 15–18 óra, december 8-án, pénteken 14–19 óra, illetve december 9-én, szombaton 9–13 óra között hatodik alkalommal szervez adománygyűjtést Erdővidéken, Baróton.

Önkénteseink ez alkalommal is három helyszínen várják felajánlásaikat: a baróti Profi bevásárlóközpontnál (csütörtöktől szombatig), illetve a Comixt Rt. (külső) önkiszolgálójánál, valamint a CEC melletti üzlete bejáratánál (csütörtökön és pénteken). A szervezet önkéntesei arra fogják kérni a vásárlókat, hogy bevásárlókörútjuk alkalmával, lehetőségeik függvényében vásároljanak egy-két terméket pluszba (tartós élelmiszert, tisztálkodó szereket, édességet), és a segélyszervezet munkatársainak közreműködésével juttassák el nehéz körülmények között élő, többgyermekes erdővidéki családoknak, szellemi és testi fogyatékosoknak, kisnyugdíjas idős embereknek, hogy ők is részesülhessenek törődésben, illetve kaphassanak segítséget, ajándékcsomagot a közelgő karácsony alkalmával.

A szervezet ugyanakkor bővíteni szeretné adatbázisát. Amennyiben ismernek környezetükben olyan családot, személyt, akik különösen nehéz körülmények között élnek, jelezzék szervezetünk képviselőinél. A Gondviselés Segélyszervezet tevékenységeiről a www.gondviseles.org honlapon vagy a fiókszervezet Facebook-oldalán tájékozódhatnak. Előre is köszönjük megtisztelő közreműködésüket, pártfogásukat!

Demeter Zoltán és Pájer György, a Gondviselés Segélyszervezet erdővidéki programfelelősei

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.