Felhívás!

A szeretet nem múlik el soha!

A kézdivásárhelyi Boldog Özséb-plébánia szervezésében július 11-15. között Gary Chapman öt szeretetnyelvének témájában zajlott a közel egyhetes ifjúsági tábor a bálványosi erdőben, a Gorgánban. Örömteli öt napot tud a fiatalság magáénak, a szeretetnyelvek mélyebb megismerése által értek el az év tematikájának méltó befejezéséhez.

Számunkra ez az ifi tábor sem okozott csalódást. Közelebb kerültünk önmagunkhoz, és egyben társainkhoz is, felfedezve saját szeretetnyelvünket. Olykor voltak szomorúbb pillanatok a Kovács József tisztelendő úr áthelyezése miatt, de ellensúlyozták az együtt eltöltött szép és humoros pillanatok.

Rájöttünk, mennyire nehéz valójában felismerni egymás szeretetnyelvét, de a továbbiakban nem fog akkora fejtörést okozni, hála Kerekes László püspök, Fülöp László pap bácsi és a tisztelendő úr előadásainak. Két túrában is részünk volt, egyik utunk a bálványosi Csiszárfürdőhöz vezetett, míg a másik a Gorgán-tetőre. Mind a két helyen gyönyörű és feltöltő szentmisén vettünk részt, amit az ifi zenekara még szebbé varázsolt.

Finomabbnál finomabb ételeket ettünk, és még az idő is kedvező volt. Szerdán különleges vendégünk érkezett, a püspök úr, a mi szeretett Laci atyánk, aki mindnyájunk arcára hatalmas mosolyokat varázsolt.

A megszokott, családias légkörben tartott szentségimádás áldás volt mindannyiunk számára, és ez volt az a pont, amely megkoronázta az együtt töltött pár napot. Az esti tábortűzre, filmnézésre, előadásokra, közös zsolozsmázásokra vagy akár szimpla beszélgetésekre örömmel gondolunk vissza. Üzenőfalunknak és a tábori kisfüzetnek köszönhetően átéreztük, mennyire szeretve vagyunk ebben a közösségben.

Minden ott eltöltött perc és ember ajándék volt számunkra. Hála és köszönet mindenért és mindenkiért!

Bándi Blanka és Marthi Kriszta beszámolói a Romkat.ro-n

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.