Felhívás!

A jogállamiságról

„Ha Magyarország jogállam, akkor miért kell megvétóznia az EU költségvetését?” – szól az elképesztően demagóg, cinikus és velejéig hazug ellenzéki propaganda. Hogy lehet hazug egy kérdés? Úgy, hogy aki felteszi, pontosan tudja a választ, és arra alapoz, hogy a célközönség nagy része viszont nem. A válasz ráadásul több mondatos, nem oly frappáns, mint ez az álnaiv kérdés.

A választók jelentős részének fogalma sincs arról, hogy nincs mindenki által elfogadott, pontosan körülírt meghatározása a jogállamiságnak, hogy e címszó alatt a balliberális fősodor akarja élet- és természetellenes elképzeléseit ráerőltetni azokra az országokra, melyek konzervatív vezetése nem hajlandó beállni a sorba például az LMBTQXZY-ügyben. Nem kívánják legalizálni például az azonos neműek házasságát, nem teszik lehetővé, hogy azonos nemű párok gyerekeket fogadjanak örökbe, nem támogatják az iszlám inváziót és Európa javában zajló lakosságcseréjét, ragaszkodnak eddigi életformánkhoz, kultúránkhoz. Nem támogatják továbbá az állami és nemzeti függetlenség feloldását az Európai Egyesült Államok olvasztótégelyében.

A „jogállamiság” egy hangzatos ideológiai gumifogalom, eszmei bunkó, amivel az EU-s fősodor lesújthat azokra az országokra, melyek vezetése ragaszkodik a hagyományos értékekhez és a tagállamok megmaradt szuverenitásához. Kövér László, a Magyar Országgyűlés elnöke minap adott interjújában rámutatott, hogy Luther Mártonhoz hasonlóan ki lehetne „szögelni” a magunk pontjait a brüsszeli parlament kapujára, mivel az EU mára már nem az, aminek indult. E pontok között talán legfontosabb, hogy „az Európai Unió nem létezik független tagállamok nélkül. Az európai intézmények arra valók, hogy kiszolgálják a független nemzetállamok együttműködését, nem pedig arra, hogy megrendszabályozzák a tagállamok demokratikusan megválasztott kormányzatait.”

Kőbe véshető mondatok. Mint ahogy az is, hogy az a valódi korrupció, amikor „fontos uniós tisztségviselők egy világuzsorás fizetési listáján szerepelnek.”

A vétó olyan végső eszköz, melynek bevetésére az uniós fősodor kényszerítette rá a magyar és a lengyel kormányt. A baloldali ellenzék pedig szokásához híven a birodalmi oldalra áll. és a magyarság ellen irányuló támadást a maga hasznára próbálja fordítani. Mint 1918–19 óta minden lehetséges alkalommal.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2020. december 4., 8:10
   ÉRTÉKELÉS: 0

   Mindenki tud már róla! Működik a HÍR TV, az M1, sorolni is sok lenne!
   Neked most az a legfontosabb – “egyáltalán nem kedves” komcsi? beíró, hogy csámcsoghassál rajta – vagy az, hogy szedd össze magad és el menj választani – a magyarok mellett? Hogy kissé te is hozzájárulhass, hogy valamilyen jövőd legyen?! Idióta!

   • User
    Dátum: 2020. december 4., 13:47
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Látom a lényeg nem jött át, kedves nem tudom milyen politikai beállítottságú, nem komcsi.
    A lényeg, hogy prédikálnak, közben pont azt teszik, amit szidnak úton, útfele. Nem az első eset.

    • User
     Dátum: 2020. december 5., 0:18
     ÉRTÉKELÉS: 1

     Lehet, hogy nem komcsi, de akkor erősen ballibsi, de ha már a téma Magyarországi – akkor mondhatnám azt, hogy libernyák!
     Így jobb? Mert már ezek után, csak a hazaáruló marad!
     Ez is nagyon közel lehet, mert amikor én azt javasoltam, hogy az ilyen csámcsogás helyett – inkább kapja össze magát (öltözön fel (azt már nem is merem javasolni egy libernyáknak – hogy székely harisnyába, lajbiba) és menjen el leadni a szavazatát a magyarok mellett – hogy valamilyen jövője kegyen a magyaroknak a szülőföldjükön!

     • User
      Dátum: 2020. december 5., 11:43
      ÉRTÉKELÉS: -3

      Most ettől jobban érzi magát? Egészségeére. Attól még a Fidesz viselkedése képmutató marad, a BZSA írásai meg gyűlölködőek.

 • User
  Dátum: 2020. december 3., 23:05
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Kezdjük ott, hogy ez nem “FIDESZ botrány”. Ez te csak próbálod elhinteni azt remélve, hogy valaki beveszi. Ha-ha… Ismerjük az ilyen figurákat. A történelemből is ismerjük. Javaslom, kezdjél el olvasni történelem könyveket. (Melyiket olvastad legutóbb?)

   • User
    Dátum: 2020. december 5., 0:53
    ÉRTÉKELÉS: 1

    A DK-nál, a szociknál, mindenhol elnézi a PÁRTJUK – itt pedig ha ilyen beosztásban van is, vállalja a következményeket és lemond.
    Hol tette ezt meg a XIX. kerületi kábszerező (film is készült) akit a saját pártja sem akart felismerni? Az után a DK-ból, gyurcsány jobb keze, a Gréczi Zsolt. Az sem mondott le, csak hátra vonták a pártban. Azt követően a Budaőrsi polgármester, Wittinghoff Tamás (akiről maga a prosti, akivel volt, az készített filmet) azt is láthatta az interneten. Az után a legutóbbi választáson induló (nem nyert) Bíró László Jobbikos, akit annak ellenére támogatott a szoci, a dk, a pm, a fene tudja miféle pár emberes pártok, hogy tetű csúzdásoknak nevezte a zsidókat, Judapestnek nevezte Budapestet, stb. Ő mellette is kiállt a díszes moslék koalíció. Egyik elkövetőnél sem tapasztaltak egetverő botrányt? Nem, mert nem volt az érdekük.
    Ha Szájer elkövette amit elkövetett (nem kellett volna odamennie) ő vállalta is a következményeket és lemondott!
    Hol tette meg ezt bármelyik utóbb felsoroltak közül? Na ugye!
    Amúgy is várjuk meg a végső vizsgálati eredményt.
    Egyenlőre annyit már tudni, hogy még az Ursula ….EU elnök asszonynak a legközelebbi munkatársa, az után egy lett képviselő is és még néhány EU-s képviselő is ott volt – de róluk nem jelentette meg a nevüket az ügyészség! Szájert valaki, aki szintén részt vett a bulin, hívta oda azzal, hogy diplomata buli lesz. Amikor látta, hogy mi van ott, akkor kellett volna azonnal hátat fordítani az egész bulinak! Ez az ő bűne, hogy nem tette meg azonnal! A tulajdonos szerint, (a HIR TV közvetítette vele a riportot) valaki (lehet, hogy az, aki benne volt a rendőrségi intézkedés segítésében) nyitva hagyta az ajtót – ott mentek be a rendőrök, /emlékszik, előszőr arról beszéltek, a rendőrök betörték az ajtót/ Miért nem csináltak drog tesztet a rendőrök – amikor Szájer ezt kérte? Mert akkor, ha bebizonyosodik, hogy negatív a lelete, akkor nem lehet lebegtetni nála az amfetamin használatát. Nem gondolja, hogy abban a lepukkant kicsi lakásban, a ledobált hátizsákokba bárki bele-tehette a tablettákat! Majd kiderül a valóság – remélem!
    Addig pedig ha valaki nem tud egyértelmű bizonyítékot (értem ez alatt, hogy ő is ott lett volna) addig ne írjon hülyeségeket!