Hirdetés
Hirdetés

9/11 margójára

A minap emlékezhettünk a húsz évvel ezelőtt lezajlott szeptember 11-i eseményekre, melyek nagyban meghatározták a világ további sorsát. Az akkori történéseket sokan sokféleképpen elemezték a legkülönfélébb szempontokból. Számomra a legfontosabb kérdés, hogy miként lehetséges az, hogy berobbantanak a világ szeme láttára három épületet, adnak ezek közül kettő magába roskadására egy tudományosan könnyen cáfolható „magyarázatot”, a harmadik épületről leginkább hallgatnak, és ennek ellenére még a jobboldali szakértők, közírók és politikusok zöme is Gorka Sebestyéntől a magyar állami vezetőkig úgy tesz, mintha elfogadná igaznak azt, ami nyilvánvalóan hamis?

A témában járatlanok részére: a kerozin nem képes olyan hőt termelni, ami megolvasztaná egy felhőkarcoló acélszerkezetét, melyet egyébként éppenséggel úgy építettek meg, hogy ennél nagyobb tüzet is kibírjon. Az is fizikai lehetetlenség, hogy a szabadesés sebességével dőljön össze egy ekkora épület a benne keletkezett tűz hatására.

A szeptember 11-i hivatalos propaganda ezzel együtt igaznak tekintett kiindulópont lett, amiben persze az is segít, hogy tényleg létezik vallási alapú iszlám terrorizmus, tényleg történnek öngyilkos merényletek, a galamblelkű liberálisok által a béke vallásának nevezett iszlám tényleg egy harci ideológia az egész Föld leigázására, mely tényleg megsemmisüléssel fenyegeti a nyugat-európai keresztény fehér kultúrát. Az iszlám terjeszkedést pedig úgy fogadják a Nyugat vezetői, mint Károlyi Mihályék a kisantant csapatait, akiknek jó előre megüzenték, hogy nem fognak fegyvert rájuk. S ahogy e pacifista gesztus nem nyert semmiféle méltánylást a trianoni békecsinálók körében, úgy az iszlám betolakodók se fogják méltányolni a „vendégszeretetet”. Az Unió vezetése a Hegedüs hadnagyok kezében van, akik a várat mielőbb átadnák az ostromlóknak.

Ennek az öngyilkos őrületnek egyelőre Kelet- és Közép-Európa áll ellen. Európa védőbástyája voltunk évszázadokig, most is ebbe a szerepbe kényszerültünk, csak az ellenség nehezebben beazonosítható. A magyar–lengyel tengely mentén még a normalitás van többségben, de gigantikus erők dolgoznak azon, hogy itt is az őrület, a deviancia, az önsorsrontás kerüljön hatalomra. A jövő évi magyarországi választásnak ez a valódi tétje.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük