Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Voluntari ellen az OSK

Voluntari ellen az OSK Sport

Újból dacolnia kell az elemekkel a Sepsi OSK-nak, amely a tervek szerint ismét vasárnap délben játssza le soros bajnokiját, a sepsiszentgyörgyiek 13.30-tól az FC Voluntari otthonában szerepelnek, a labdarúgó Szuperliga 5. fordulójában.

Hirdetés
Hirdetés

A két tabellaszomszéd – az OSK a hatodik, a Voluntari a hetedik helyről várja az összecsapást – nagyon jól ismeri egymást, az eddig lejátszott 14 egymás elleni bajnoki mérlege az Ilfov megyeiek javára billen, ugyanis hét alkalommal tudtak nyerni a háromszékiek ellen, öt döntetlen mellett mindössze kétszer tudtak diadalmaskodni a szentgyörgyi piros-fehérek. Egy jóval fontosabb győzelmet azért behúzott az OSK, amely épp a voluntariak ellen nyerte el története első trófeáját, a május 19-ei Román-kupa döntőjében 2–1-re múlta felül a kékeket. Van törlesztenivalója mindkét együttesnek, mivel siralmasan teljesítettek az előző körben, a veretlen OSK gól nélküli döntetlent ért el otthon Arad ellen, míg Voluntari kikapott 2–1-re Hermannstadtól.

Az 5. forduló programja: ma 21.30-tól FC Argeș – FC U Craiova; szombaton 19 órától Aradi UTA – Kolozsvári U, 21.45-től Petrolul – Rapid; vasárnap 13.30-tól FC Voluntari – Sepsi OSK, 16 órától Universitatea Craiova – CS Mioveni, 18.30-tól Kolozsvári CFR – FC Botoșani, 21.30-tól FCSB – Chindia Târgoviște; hétfőn 19 órától Farul – Hermannstadt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük