Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bronzérmesek a lányok

Bronzérmesek a lányok Sport

Remekel Magyarország U18-as fiú kézilabda válogatottja a montenegrói Európa-bajnokságon, a szerda esti utolsó középdöntős csoportmérkőzések eredményeitől függetlenül elődöntős a csapat, és valószínűleg skandináv válogatottal játszhat ma a döntőbe jutásért!

Hirdetés
Hirdetés

A magyar válogatott eredményei: az alapcsoportban 30-23 Izlanddal, 35-32 Németországgal, 34-32 Lengyelországgal, a középdöntőben 24-23 Portugáliával, ami már csoportgyőzelmet jelent, a Horvátország elleni mérkőzéstől függetlenül. A másik középdöntős csoportban Spanyolország, Norvégia, Dánia, Svédország küzdött az elődöntőbe jutásért, a záró forduló előtt Spanyolország volt helyzetelőnyben. Legutóbb 2014-ben volt világversenyen (vb, Eb) magyar férfi (fiú) kézilabda utánpótlás válogatott a legjobb négy között.

Eközben a magyar női válogatott bronzérmes lett az észak-macedóniai U18-as világbajnokságon, miután a szerdai helyosztón remek hajrával 27-26-ra legyőzte a holland csapatot. Egy adott ponton 20-14-re vezettek a hollandok, azonban Bohus Beáta szövetségi edző együttese jól hajrázott, 25-25-nél sikerült beérnie az ellenfelet, a győztes gól pedig büntetőből született három másodperccel a vége előtt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük