Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Verbuvál a Focisuli

Verbuvál a Focisuli Sport

Új tagokat toboroz a baróti Focisuli, ahol az új évad rendszeres edzéseit az iskolakezdéssel együtt indítják.

Lázár Csaba edző lapunknak elmondta, a legkisebbeknek szóló, labdázást, összehangoló játékokat, gyakorlatokat is magába foglaló edzésekre a 2015–2016-ban vagy akár 2017-ben született gyerekeket várják, edzőjük Lázár Norbert lesz. A Focisulit egyébként szórólapokkal az iskolákban is népszerűsíteni fogják. Lázár úgy véli, minél korábban kezdi el valaki ezeket a rendszeres edzéseket, annál jobb, annál biztosabb, hogy eredményre vezet.

A Baróton 2013-ban indult Fociakadémia jelenleg nyolc korosztály számára tart edzéseket, akikkel székelyföldi és megyei bajnokságokban szerepelnek, tehát rendszeresen játszanak tétmérkőzéseket is. Mint az edző hangsúlyozta, a meccseken nem is annyira az eredmények, mint az a fontos, hogy a fiatalok fejlődjenek.

Nemrég a Focisuli egyik tizenöt éves vargyasi reménységét, Imets Ádámot „szúrták ki” megfigyelők, így ő elkerült a csíkszeredai Labdarúgó Akadémiára, ahol Barót után már egy felsőbb szinten rúghatja tovább a bőrt. És kitudja, ott már bárki más, akár egy nagycsapat is felfigyelhet rá!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük