Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap a Viitorul ellen

Vasárnap a Viitorul ellen Sport

Zsinórban három döntetlen után vasárnap 21 órakor az előző idényben bronzérmes Viitorul ellen igyekszik megőrizni idei veretlenségét a Sepsi OSK, a labdarúgó I. liga 4. fordulójában. László Csaba együttese jelenleg kilencedik a bajnokságban, a konstancaiak hibátlanul listavezetők.

A hazai pálya előnyét élvező sepsiszentgyörgyiek jól állnak a Viitorul elleni örökmérleg tekintetében, tudniillik a két csapat közötti eddigi hat bajnoki összecsapáson két győzelmet arattak, és kétszer értek el döntetlen. Ahogy korábban, úgy most is minden adott ahhoz, hogy nagyon jó mérkőzést játszanak a Hagi-csapattal, mindkét gárda biztosan mindent megtesz majd a három pont megszerzéséért. Ha ehhez még kellő számú néző is párosul majd, nagy élmény lesz a mérkőzés mindenki számára, legyen az szurkoló vagy játékos.

Hirdetés
Hirdetés

Labdarúgó I. liga, alapszakasz, 4. forduló: ma 21 órától Dinamo – Clinceni; szombaton 15.30-tól FC Botoşani – Medgyesi Gázmetán, 21 órától Chindia Târgovişte – Kolozsvári CFR; vasárnap 18 órától Hermannstadt – Krajova, 21 órától Sepsi OSK – Viitorul; hétfőn 18 órától Voluntari – Jászvásári Poli, 21 órától Astra – FCSB. A mérkőzéseket a Digisport, a Telekom Sport és a Look Tv közvetíti.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük