Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bagoly az első tízben

Bagoly az első tízben Sport

Kissé megviselte a Dolomitokban a felhőhatár fölött vezető út a Transcontinental Race mezőnyét, amit kihasznált a jó erőben lévő Bagoly Levente, aki tegnap kora délután már az első tízben tekert. A Burgastól Brestig tartó négyezer kilométeres versenyben az élen járók tegnap elértek a táv feléig.

 Bár a szabályzat szerint az útvonalat mindenki maga választja ki, a versenyzők „beszorultak” a Dolomitok és az Alpok hágókra, mert itt következik, az Olasz Osztrák határ közelében a harmadik ellenőrzőpont, amit mindenkinek érintenie kell. Az egymás mögött és egymással párhuzamosan haladó versenyzők online térképe szerint (a https://www.transcontinental.cc/ honlapon mindenki percről percre követheti a helyzet alakulását, Levente a 88-as rajtszámmal teker) úgy tűnik, hogy Bagoly a kilencedik helyen van. Ez erős előretörés, mert a kettes checkpontnál a 61.-nek pecsételt volt.

Hirdetés
Hirdetés

Az aktuális térképen egyértelműen látszik, hogy a versenyt változatlanul Fiona Kölbinger vezeti. A német hölgy óraműpontossággal 19 órát biciklizik, és 5 órát alszik. Előnye azonban csökkent, míg szerdán 230 kilométerrel volt Bagoly előtt, tegnap kora délutánra ez száz kilométer közé „olvadt”. 

Úgy látszik Levente megfogadta édesapja, Bagoly Miklós bejegyzését, aki azt írta a Facebookra: „Csak óvatosan, de az sem baj, ha megnyered.”

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük