Felhívás!

Változások a Sepsi OSK játékoskeretében

Változások a Sepsi OSK játékoskeretében Sport

A Sepsi OSK kedd délután hivatalosan is bejelentette közösségi oldalán, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak Marko Simonovski csatárral. Időközben kiderült, hogy Ioan Dumitertől is megváltak, őt a szezon végéig kölcsönadták.

A 27 éves macedóniai támadó 2018 januárjában csatlakozott a háromszéki együtteshez. Első, Sepsiszentgyörgyön eltöltött félszezonjában az I. liga alsóházában 12 mérkőzésen lépett pályára, három gólt szerzett, és kiosztott egy gólpasszt. A 2018–19-as kiírásban csak az alapszakaszban játszott, mivel február közepétől sérülés miatt nem volt bevethető. Az alapszakaszban kilencszer kezdett, tizenegyszer pedig csereként kapott lehetőséget, öt góllal és két gólpasszal vette ki a részét abból, hogy a piros-fehérek bejutottak a felsőházi rájátszásba. Az idei kiírásban mindössze kétszer lépett pályára, az FCSB elleni hazai, illetve a Medgyesi Gázmetán elleni idegenbeli mérkőzéseken összesen 31 percet töltött a pályán.

Simonovski után egy másik támadójátékos is távozott Sepsiszentgyörgyről, mégpedig a Chindia Târgoviștének kölcsönadott Andrei Dumiter. A 20 éves csatár két bajnokin kapott lehetőséget: 90 percet játszott az FC Voluntari ellen, illetve az első 25 percben volt a pályán az Universitatea Craiova elleni kiszálláson.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. augusztus 31., 10:12
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Nagy tevedes volt,hogy Dumitertol megvaltak es Simonovskit mar vagy 2 eve el kellett volna kuldjek. Dumiter jobb mint ez a szlovak kozepcsatar akit most igazoltak ,semmit nem csinal Dumiter golokat is rugott az pedig egy nagy nulla-ezidaig.