Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

25 kört tett meg a nyertes csapat

Augusztus 24–25-én zajlott a Sugás 24H nevet viselő megmozdulás második kiadása. A hobbi endurance kerékpáros maratonon 26 csapat biciklizett egy teljes napon át, 1730 kilométert téve meg a Honvéd-kút és az Erzsébet-forrás között.

Hirdetés
Hirdetés

A 26 résztvevő összesen 1730 kilométert tett meg, két csapat is végigtekerte a 24 órás időtartamot. Természetesen minden csapat a saját stratégiáját követte, így voltak, akik a déli melegben pihentek, de akadtak olyanok is, akik az éjszakai tekerést mellőzték. Az idei kiadás győztesei nem kevesebb, mint 25 alkalommal fordultak a kijelölt útvonalon. A férfi csapatok körében a Sziszifusz (Molnár Ákos, Kopacz-Madarász Árpád) végzett az élen 25 körrel, 2. : Alpha Functional Training (23 kör) – Tontsch Szilárd, Mezei Lóránd, 3.: Iz Ryder (22 kör) – Imreh Zoltán, Sándor István. Vegyes csapatok, 1. hely: Bicycle (10 kör) – Borsos Mónika, Bács Mihály. Legidősebb résztvevő: Vajna Miklós (52 év), legfiatalabb résztvevő: Vajna János (20 év).

A 24 órás eseményt Kovászna Megye Tanácsa és a Communitas Alapítvány támogatta. A szervezők köszönik az önkéntesek munkáját, illetve a partner intézmények (Kovászna Megyei Hegyimentő Szolgálat, TEGA Rt., Közüzemek Rt.) közreműködését is.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük